G14-suksess i Audi Cup - tapte finalen mot FCK

Lillestrøms G14-lag sto for en strålende prestasjon ved å gå helt til finalen i Audi Cup. Der ble FC København for sterke i eliteturneringen i den danske hovedstaden.

Annonse:

Trener Rune Haavelmoen er mektig stolt av innsatsen til de unge LSK-spillerne.

- Vi har dratt til Audi Cup hvert år siden 2015 med G12, G13 og G14. Det er en cup med noen av de beste lagene i Norden, og det er kun gruppevinnerne som går til A-sluttspillet. Tidligere har vi aldri fått noe lag inn i et A-sluttspill, men det klarte G14-laget nå. Vi var i gruppe med FC Honka fra Finland som vi slo 5-0 i første kamp, Helsingborg fra Sverige som vi slo 3-0 og Gentofte fra Danmark som vi slo 8-0, forteller G14-treneren.

I semifinalen ventet Brann - som i april slo Lillestrøm 4-0 i «Nasjonalt tiltak»-finalen i LSK-Hallen.

- Vi var rimelig revansjesugne før møtet med Brann. Og vi spilte en veldig god kamp og vant 5-2. Dermed ble det finale mot FC København på søndag. FCK viste seg som et veldig godt lag og vant fortjent 5-2. Uansett en strålende prestasjon med sølv i Audi Cup. Vi dro med en tropp bestående av 12 spillere fra LSK, 2 fra Ull/Kisa, 1 fra Fjellhamar, 1 fra Skedsmo og 1 fra Aurskog/Finstabru. Et stort takk til klubbene for godt samarbeid og lån av disse spillerne, sier Rune Haavelmoen.

Les også: Sannes scoret tre mål mot Kisa - LSK 2 vant 8-0!

Annonse fra Eliteserien: