Drømmeuke for Michael (17)

I løpet av fire dager opplevde Michael Isaksen (17) å få trene med A-laget for første gang og score klubbens første mål i en treningskamp i 2021.

Annonse:

- Det var ganske utrolig. Utrolig gøy, sier 17-åringen fra Fjellhamar etter mandagens trening på Vigernesjordet i nydelig solskinn.

Den siste uken har vært mildt sagt hendelsesrik for juniorspilleren.

- Jeg satt hjemme og hadde skole da Frode (Kippe) ringte meg på onsdag og spurte om jeg hadde lyst til å være med og trene med A-laget. Det sa jeg selvfølgelig ja til. Så jeg trente med laget forrige torsdag og fredag - og var med på kampen nå på søndag, forteller Michael Isaksen.

Han fikk starte på høyrekanten i søndagens trening og svarte like godt med å score LSKs første mål etter et nydelig angrep regissert av Fredrik Krogstad og Thomas Lehne Olsen. LSK vant til slutt kampen 3-2.

- Jeg hadde jo ikke trodd at jeg skulle starte. Men det er utrolig gøy at det er en klubb som gir unge spillere sjansen.

- Scoringen din da?

- Det var ikke så vanskelig å sette den da jeg fikk en så fin ball av Thomas Lehne Olsen. Dette gir meg utrolig mye motivasjon fremover, sier Michael Isaksen.

Se video-intervju med 17-åringen:


Annonse fra Eliteserien: