Bakke etter seier mot Godset: - Ikke så hakkandes gæli

(Strømsgodset - Lillestrøm 2-3) Det var ingen grunn til å henge med geipen for Geir Bakke og resten av LSK-laget etter at årets første treningskamp endte med seier borte mot Strømsgodset.

Annonse:

- Dette var ikke så hakkandes gæli, sier Bakke etter mye positivt spill ute på det solfylte Marienlyst-kunsgresset. 

LSK-spillerne sprudlet i perioder i det som var den første ordentlige fotballkampen de har spilt siden tidlig i desember.

Etter 26 minutter rullet Fredrik Krogstad og Thomas Lehne Olsen opp et fint angrep der sistnevnte serverte ballen for juniorspilleren Michael Isaksen. Den tidligere Lyn-spilleren trillet ballen enkelt i mål.

Åtte minutter senere doblet Krogstad ledelsen etter at Thomas Lehne Olsen fanget opp en retur på et Gjermund Åsen-skudd.

Godset reduserte mot slutten av første omgang - og utlignet like etter pause - men det var langtfra ufortjent at Kaan Kairinen satte inn vinnermålet etter 82 minutter. LSK var det beste laget i første omgang og i siste halvdel av den andre.

- Det er alltid litt rust når vi ikke har hatt mer enn noen dager med fullkontakt-trening. Vi sovner ved et par anledninger, men vi har et grunnspill og en del fine kombinasjoner - i tillegg til at vi skaper brukbart med sjanser. Vi tar med oss en god del bilder som vi skal bruke gjennom den kommende uka, sier Lillestrøm-treneren.

Etter en laaaang sesongoppkjøring uten annet enn internkamper som godteri var det godt for både spillere og støtteapparat endelig å komme i gang med en ordentlig fotballkamp.

- Det er deilig å være i gang igjen. Det jo noe spesielt å få på seg drakta og innta konkurransemodus i kamp mot et annet lag. Jeg var litt spent selv også, for man vet jo ikke helt hvor man står. Det var nesten litt seriestart-følelse før kampen.

I morgen kan også Bakke ta med seg spillerne ut på årets første trening på naturgresset på Vigernesjordet. Tiden fremover skal brukes godt før alvoret virkelig starter med serieåpning 16. mai.

Neste søndag er det ny treningskamp borte mot Sarpsborg 08.

LSKs lag i første omgang mot Strømsgodset:

Mads Hedenstad Christiansen - Lars Ranger, Igoh Ogbu, Erik Tobias Sandberg, Vetle Dragsnes - Fredrik Krogstad, Martin Bergum, Gjermund Åsen - Michael Isaksen, Thomas Lehne Olsen, Tobias Svendsen.

LSKs lag i andre omgang:

Alex Craninx - Eskil Edh, Espen Garnås, Philip Slørdahl, Josef Baccay - Ulrik Mathisen, Ifeaniy Mathew, Kaan Kairinen - Daniel Gustafsson, Kent Håvard Eriksen, Uranik Seferi.

 

Annonse fra Eliteserien: