Drømmer om toppscorertittelen etter perlemålet

Med nok et strålende frispark scoret Thomas Lehne Olsen i sin fjerde seriekamp på rad, og sikret ett svært viktig og velfortjent poeng mot Molde.

Annonse:

2-2-scoringen etter 87 minutter var kanskje enda finere enn det han satte inn mot LASK Linz på torsdag. Det var i hvert fall langt viktigere.

I garderoben etterpå ble Thomas Lehne Olsen omdøpt til «Del Piero» av trener Jörgen Lennartsson. Den mangeårige Juventus-spilleren Alessandro Del Piero kunne knapt gjort det vakrere enn LSK-spissens frisparkscoring mot Molde.

- Denne var nok hakket bedre utført enn frisparket mot LASK Linz. Jeg vurderte å skyte i det andre hjørnet, men Molde-keeperen sto såpass midt i mål at jeg prøvde å sette den på det samme stedet, sier Thomas Lehne Olsen.

Han mener det ville ha vært dypt urettferdig om LSK hadde gått poengløse av banen mot Molde.

- Vi hadde fortjent mer enn ett poeng i dag. Molde er effektive, mens vi er litt ineffektive. Men spillet vårt generelt har blitt mye bedre. Og det må vi ta med oss videre, sier Moelven-gutten, som trivdes godt i tospann med Arnór Smárason.

- Vi så allerede etter den første treninga at han er en veldig god spiller.

Med åtte mål er han på delt andreplass sammmen med Erling Braut Håland på toppscorerlisten i Eliteserien. Det er et stykke opp til Marcus Pedersen som topper med 13 mål, men Thomas Lehne Olsen drømmer selvsagt om å ta igjen Strømsgodset-spissen.

Og hvis Pedersen skulle bli solgt i dette overgangsvinduet øker naturlig nok sjansene drastisk.

- Jeg skal ikke si at jeg ikke tenker på det, det skal jeg ikke si. Men først og fremst må vi begynne å ta trepoengere. Hvis jeg kan bidra til det, så er ingenting bedre.

- Hvis du blir toppscorer i Eliteserien, så blir det vel noen trepoengere også...

- Ja, jeg håper jo det, da. Men det viktigste er at vi får oss trepoengere slik at vi klarer oss i Eliteserien med god margin. Det hadde også vært veldig morsomt med en ny tur til Ullevaal, sier Thomas Lehne Olsen.

Les også: Smárason fansens nye helt: - En enorm boost

Annonse fra Eliteserien: