Drømmeavskjed for LSK-presten: «Aldri aleine til Åråsen» i Kristiansand-kirke

Etter 19 år som prest i Vågsbygd kirke i Kristiansand fikk Nils Terje Andersen avskjeden som kler en ekte Lillestrøm-supporter: Signert LSK-drakt og «Aldri aleine til Åråsen» som allsang i kirken!

Annonse:

Lørenskog-mannen har nå meldt overgang til Kirkens Bymisjon i Kristiansand, men laget i hans forblir selvsagt gult og svart og holder til på Åråsen.

- Etter 19,5 år i Vågsbygd kirke har de vel hørt seg ordentlig lei på alt Lillestrøm-pratet i prekener, så det var raust gjort. Jeg må si at «Aldri aleine» hørtes ordentlig bra ut på sørlandsk. Og jeg satte stor pris på å få en signert drakt, sier Nils Terje Andersen.

Les også: Prest i Kristiansand - kjøpte sesongkort på Åråsen

Selv om han har bodd mange år i Kristiansand, så er kjærligheten like sterk som da han begynte å gå på Åråsen på slutten av 1970-tallet.

- Det har ikke vært lett å heie på Lillestrøm her nede, særlig ikke etter dommedag. Jeg tror jeg i affekt kan ha sendt av gårde noen forbannelser som kan ha virket, sier Andersen, vel vitende om at styrkeforholdet mellom LSK og Start er snudd på hodet siden det dramatiske nedrykket i desember 2019.

- Nå gleder jeg meg bare veldig til sesongen begynner igjen. Jeg ser ikke så mørkt på det som enkelte supportermiljøet gjør. Som prest i en 2000 år gammel bedrift har jeg tro på langtidsplanlegging og at man holder fast på strategien, sier Nils Terje Andersen.

Vi ønsker LSK-presten lykke til i ny jobb i Kirkens Bymisjon, og gleder oss naturligvis til å se ham synge for full hals på Åråsen i april!

Ikke kjøpt sesongkort ennå? Det kan du gjøre her!

Se allsangen i Vågsbygd kirke i Kristiansand her:

Annonse fra Eliteserien: