Dommer-rekrutteringen skyter fart: Melisa (18) og Vilje (15) stortrives

Med unge jenter som Melisa Sutton Ranvik (18) og Vilje Amalie Hoff Aanes (15) som nye rekruttdommere, er det gledelig å se at dommermiljøet i LSK er i kraftig vekst.

Annonse:

- Nå har vi fem aktive rekruttdommere, og det er spesielt gøy at vi også har fått fram to på jentesiden i Melisa og Vilje. Jeg kan ikke huske at vi har hatt noen jentedommere i klubben, og jeg har vært dommer siden 2007. Det er veldig kult at vi har fått fram de to, og så håper jeg selvfølgelig på enda flere i fremtiden, sier dommeransvarlig i LSK, Eddie Dysterud.

Melisa Sutton Ranvik stortrives med å kombinere spill på LSKs damelag med dømminga. De første kampene med fløyta gjorde hun i mai.

- Jeg synes jo fotball er gøy, og det er en fin måte å kombinere hobby med en jobb der man også får litt betalt. Så har det blitt mer og mer. Jeg synes det er veldig gøy. Foreløpig har jeg dømt mest jenter og gutter på 10 og 11 år. Det er veldig koselig å se barn ha det gøy med fotballen. De suste ukene har jeg også dømt jenter 13, men jeg har tenkt til melde meg på litt høyere nivå etter hvert, sier 18-åringen, som denne uka skal dømme hele fire kamper.

Sammen med 15 år gamle Vilje Amalie Hoff Aanes dømte hun også jentefestivalen i Rælingen for noen uker siden.

- Begge tok rekruttdommerkurs nå i høst, og har fått gode tilbakemeldinger fra kretsen, så det er veldig spennende. Det er veldig ålreit at de også er to jenter som kan sparre litt med hverandre. Vi ønsker gjerne at flere andre også melder seg hvis de har lyst til å bli fotballdommere, sier Eddie Dysterud.

Er du interessert i å prøve deg som dommer? I så fall kan du ta kontakt med Eddie Dysterud på telefonnummer 90861848 eller på mail: [email protected]

Les også: LSK bygger dommermiljø: Vil ha fram flere som Jonas (18)

Annonse fra Eliteserien: