Disse 11 starter mot Ull/Kisa

Tryggvi Hrafn Haraldsson har allerede scoret tre mål for LSK - og får påny sjansen fra start i kveldens lokaloppgjør mot Ull/Kisa.

Annonse:

- Vi må få ut den beste utgaven av oss selv, og bli bedre i presset vårt enn vi var forrige gang. Klare å ha kommandoen i kampen. Vi ønsker å ta regien, og gleder oss til kamp, sier Geir Bakke.

Han er glad for at laget nå har fått en uke med trening mellom slagene i en hektisk serieinnspurt.

- Vi har fått trent en uke og evaluert litt. Det var en skuffelse at vi slapp Åsane inn i kampen sist. Vi har sett litt på hvordan vi skal unngå det i kampene som gjenstår. Men først og fremst handler det om hva vi gjør med ballen selv, sier LSK-treneren. som sender ut det samme mannskapet mot Ull/Kisa som i forrige kamp mot Åsane.

Kampen på Jessheim har avspark klokka 18.00.

Les også: Garnås gleder seg til å møte gamleklubben - og samboerne...

LSKs lag:

Mads Hedenstad Christiansen - Aleksander Melgalvis, Philip Slørdahl, Espen Garnås, Simen Rafn - Fredrik Krogstad, Ifeanyi Mathew, Kaan Kairinen - Daniel Gustafsson, Thomas Lehne Olsen, Tryggvi Hrafn Haraldsson.

Innbyttere:

Jo Coppens, Lars Ranger, Frode Kippe, Simen Kind Mikalsen, Ulrik Mathisen, Torbjørn Kallevåg, Tobias Svendsen, Jonatan Braut-Brunes, Magnus Knudsen.

Annonse fra Eliteserien: