Garnås gleder seg til å møte gamleklubben - og samboerne...

Espen Garnås gleder seg ikke bare til kampen mot gamle lagkamerater mot Ull/Kisa på søndag. Det blir også et møte med samboerne Sverre Martin Torp og Herman Haugen.

Annonse:

Midtstopperen - som debuterte for LSK i september - er på jakt etter leilighet i Lillestrøm, men bor sammen med to tidligere lagkamerater på Jessheim ut året.

- Jeg bor med Sverre Martin Torp og Hermann Haugen ennå. Det blir kanskje litt mind-games og litt tulling inn mot kampen. Men det er god stemning, og vi har støttet hverandre så langt i sesongen, sier Garnås.

Han spilte for Ull/Kisa i 2-2-kampen på Åråsen i august, og legger ikke skjul på at det blir spesielt å møte gamleklubben på søndag.

- Jeg har jo spilt der i tre år, så det blir jo spesielt. Det er en klubb jeg er blitt glad i, men man må bare håndtere det profesjonelt - og gjøre alt man kan for å få en seier.

- Vi har en bedre tropp, og skal være et bedre lag på papiret, men fotballen er sånn at man ikke alltid får ut den beste utgaven av seg selv. Det blir en tøff kamp, tror midtstopperkjempen.

Les også: LSK taper ikke med Slørdahl på banen

Se video-intervju med Espen Garnås:


Annonse fra Eliteserien: