Daniel Skaarud og Filip Reshane med på talentleir

Daniel Skaarud og Filip Reshane deltar på neste ukes Equinor-talentleir i Sarpsborg.

Annonse:

Daniel Skaarud, som nylig skrev proffkontrakt med LSK, er tatt ut på G16 landslaget sin talentleir i Sarpsborg. Landslaget skal spille internkamper mot G16-skyggelandslaget i Østfoldhallen tirsdag 31. januar kl. 13:00 og torsdag 2. februar kl. 12:00. 

- Alle vet om Daniel sine offensive egenskaper med ballen og hans x-faktor 1 mot 1 situasjoner. Det jeg er veldig fornøyd med å se i utviklingen til Daniel er hans modenhet utenfor banen, at han har tatt gode steg i sosialiseringen med lagkamerater og trenere, hans positive holdning til å trene og ta mer ansvar, og han blir mer og mer komfortabel når han er utenfor komfortsonen, sier utviklingsleder Toni Ordinas. 

Filip Reshane, som nylig kom til LSK fra Nittedal, er tatt ut på G15Y. Internkamper mot G15X spilles i Østfoldhallen tirsdag 31. januar kl. 15:00 og torsdag 2. februar kl. 10:00. 

- Vi er så glade for at samarbeidet med Nittedal gir oss sjansen til å ha Filip med oss nå. Han vil garantert ha en tilpasningsperiode som nykommer til akademiet vårt, men vi er så spente. Han har et fantastisk fokus under øktene, og det er så interessant å se hans evne til å spille i forskjellige defensive roller på grunn av hans atletiske ferdigheter. En annen faktor som ser veldig spennende ut er smartheten hans. Han forutser og leser spillet veldig bra, så valgene hans på banen er veldig effektive, forteller Ordinas. 

Leder for spillerutvikling i NFF, Håkon Grøttland, sa følgende til fotball.no i forbindelse med uttaket: Jeg ønsker å gratulere alle som er tatt ut. Spillerne har overbevist mange på veien for å bli tatt ut på en slik talentleir. De vi har tatt ut er det fordi vi mener de har noen egenskaper som på sikt kan gjøre de til en av «morgendagens helter». 

Annonse fra Eliteserien: