Christina (14) og Victor (16) er månedens profiler i august

Begge blir beskrevet som to unge fotballspillere som alltid støtter lagkameratene sine. Månedens profiler på LSK-Akademiet for august er Christina Holm (14) og Victor Ferner Bergersen (16).

Annonse:

I samarbeid med Skovly-Gruppen vil LSK hver måned premiere en spiller fra akademiet som lever opp til klubbens kjerneverdier (generøs, innsats, ambisiøs, lojal, troverdig).

I dag delte Skovly-Gruppens markedsdirektør Thomas Sagen ut diplom og et gavekort på 1000 kroner til de første vinnerne. Fra klubben fikk de også en A-lagsdrakt.

Les også: Skovly-Gruppen vil løfte LSK-Akademiet

Spillerutvikler for jentelagene på LSK-Akademiet, Vegar Frey, gir Christina Holm fra Rælingen en meget god attest:

- Christina er en spiller som alltid kommer på trening blid og fornøyd. Hun bidrar med positiv energi i gruppa. På banen er hun en spiller som kommuniserer godt med medspillerne sine faglig, men hun er også en god støttespiller som løfter lagvenninnene sine opp. På trening gir hun alltid full innsats og hun er rå på å skrive treningsdagbok. Hun er strukturert og jobber tydelig og godt med utviklingsmålene sine. Hun er omsorgsfull og hun er rett og slett et godt forbilde, sier Frey.

- Jeg setter veldig stor pris på dette. Veldig stas, sier Christina Holm.

På guttesida falt Toni Ordinas sitt valg på kapteinen for G16-laget, Victor Ferner Bergersen.

- Victor er en utmerket representant for både generøsitet, positivisme, godhet og respekt. I fjor var han skadet i en lang periode, men han møtte likevel opp og støttet lagkameratene uansett hvor kampen ble spilt. Han har stor respekt både for trenere og medspillere, og enda viktigere: Han støtter alltid lagkameratene. Innstillingen hans til hver eneste trening, både på og utenfor banen, er et veldig godt eksempel for resten av spillerne på akademiet, sier Ordinas.

- Det er hyggelig at det settes pris på det jeg gjør. Jeg vil jo være en ordentlig spiller, og en hyggelig spiller, sier Victor Ferner Bergersen.

- Det er fantastisk hyggelig for oss å kunne støtte opp om utviklingsavdelinga. For oss handler hverdagen om utvikling, innovasjon og nyskaping. Og det er ungdommen som skal drive ting framover på Åråsen, så det er veldig bra også at klubben tar fram disse sterke verdiene som ligger til grunn for «Gi alt», sier markedsdirektør Thomas Sagen i Skovly-Gruppen.

Se video-intervju med vinnerne her:


Annonse fra Eliteserien: