Skovly-Gruppen ny LSK-partner: Vil løfte akademiet

I samarbeid med Skovly-Gruppen vil utviklingssjef Toni Ordinas og LSK i fremtiden øke fokuset på de gode verdiene på LSK-Akademiet.

Annonse:

Administrerende direktør Lars Hjorth (til høyre på bildet) og markedsdirektør Thomas Sagen i Skovly-Gruppen var i går på Åråsen-besøk og signerte på samarbeidsavtalen.

Her kan du følge Skovly-Gruppen på Facebook!

Den innebærer blant annet at selskapet sammen med LSK vil løfte fokuset på de gode verdien og utdannelsen unge fotballspillere får på akademiet. Blant annet skal vi kåre ukas prestasjon og månedens profil på akademiet, der ikke nødvendigvis det fineste målet eller det største talentet blir premiert. Mer essensielt blir det å vektlegge egenskaper som gjenspeiler verdiene som LSK-Akademiet og Toni Ordinas forfekter hver eneste dag.

Les også: Ukas prestasjon: Liam (13) med to drømmemål

- Vi ser på dette som kjempespennende. Vi tror at det er helt avgjørende å få utviklet unge og lokale talenter. Det er viktig at det er lokale innslag når du skal gå på kamp her på Åråsen. Det dere har satt i gang med samarbeidsklubber på Romerike, er også helt avgjørende for å få fram lokale spillere fra hele nærområdet. Dessuten er det dyktige folk på akademiet til Lillestrøm, og det ønsker vi å assosiere oss med i større grad enn det som skjer helt på toppen. Grunnlaget legges i akademiet, sier Lars Hjorth.

- Fortell om Skovly-Gruppen og det dere driver med?

- Skovly-Gruppen er et firma som først og fremst har facility- og safety-produkter. Vi er blant de tre største innenfor rengjøring i Norge, både på grossist- og detaljist-siden. Vi har nettopp gjort en fusjon med Procurator Norge og har mange av de største
byrå- og facility-kundene i Norge som våre samarbeidspartnere. Vi kommer til å ekspandere fremover, og ser også etter nye oppkjøp.

- Hvor viktig er Romerike som nedslagsfelt for dere?

- Romerike vil alltid være et viktig nedslagsfelt. Vi ser Stor-Oslo som et stort område, og hele denne regionen er viktig for oss, svarer Hjorth.

Skovly-Gruppen ser fram til å være med på å trekke fram unge talenter som står for de gode verdiene som man jobber etter på LSK-Akademiet.

- Jeg synes det er en fantastisk god idé, og det er også derfor vi ønsker å være med på dette. En ting er å kåre årets mål, årets spiller og så videre. Men å kåre månedens profil basert på litt andre kriterier, i forhold til hvordan folk ter seg og at man har de egenskapene som skal til for å bli en god idrettsutøver, er det vi ønsker å assosiere oss med. Alt fra å komme tidsnok på trening, rydde garderoben, gjøre lekser, oppføre seg og til å hilse på folk. Hvis man får på plass de egenskapene så har man vesentlig større sjanse for å lykkes som fotballspiller, sier Lars Hjorth, selv tidligere A-lagsspiller for Lyn - da han blant annet møtte Lillestrøm og Tom Lund flere ganger på slutten av 1970- og begynnelsen av 1980-tallet.

Toni Ordinas er svært glad for å Skovly-Gruppen med på laget.

- Dette er en fantastisk avtale som passer perfekt for hvordan vi ønsker å jobbe. De fem verdiene som skal gjenspeile Lillestrøm - «generøs», «innsats», «ambisiøs», «lojal» og «troverdig» - blir viktig når vi skal kåre månedens profil. Det samme gjelder skolearbeidet som hver enkelt utøver legger ned. Vi ser etter mer enn bare fotballspilleren når vi skal utvikle unge gutter og jenter. Vi ser etter hele mennesket, sier Ordinas.

Skovly-Gruppen leverer over 30 000 produkter til proffmarkedet i Norge. Her kan du lese mer om LSKs nye samarbeidspartner!

Annonse fra Obos-ligaen: