Brenden og Maric tar farvel med LSK

Erik Brenden (26) og Marko Maric (23) blir ikke med LSK i 2020. Spillerne viser enorme følelser for klubben de tilsammen har tilbrakt 6,5 år i.

Annonse:

Erik Brenden kom til LSK før 2016-sesongen. På hans fire år i klubben spilte han 74 kamper, scoret fire mål og fikk med seg kongepokalen i 2017. 

- Jeg vil takke LSK for de fire årene her. Jeg vil også takke Kanari-Fansen som har vært helt «outstanding». Alle bortematchene vi har hatt har føltes ut som hjemmebane, de har alltid overdøvd motstanderen. Ikke minst alle spillerne som har vært her. Jeg velger å ta med meg de gode minnene. Cupgull og alle de morsomme stundene med lagkamerater både på og utenfor banen. Alt i alt har det vært fire fine år, sa Erik Brenden da han onsdag var innom for å ta farvel med de gamle lagkameratene sine.

Marko Maric kom til LSK på lån fra Hoffenheim halvveis inn i 2017-sesongen. Lånet strakk seg hovedsaklig ut 2017-sesongen, men ble forlenget med to år ved 17/18-årsskiftet. Maric spilte 65 kamper for LSK. Den kroatiske sisteskansen fikk også være med på cuptriumfen i jubileumssesongen.

- Jeg vil si takk for støtten og kjærligheten klubben og fansen har gitt meg. På 2,5 år har jeg fått gode venner og gode mennesker rundt meg. Lillestrøm er et sted i mitt hjerte. Ønsker LSK, supporterene og lagkameratene mine alt godt. Jeg håper at LSK vil skinne igjen, sier Marko Maric.

Assisterende sportskoordinator Ole Vidnes, LSK 2/G19-trener Kai Holt, G16-trener Robin Ødegaard, toppspillerutvikler Lars-Oluf Mattson har også tatt forlatt klubben. Andreas Johansen tar over ansvaret for LSK G16, Frode Kippe blir toppspillerutvikler og trener LSK 2.

LSK takker også Joonas Tamm for innsatsen han gjorde på lån hos oss i fjor.

Vi ønsker samtlige spillere, trenere og ansatte lykke til i nye klubber.

Annonse fra Eliteserien: