Johansen og Flaten nye G16-trenere

Neste års trenere for LSKs spennende G16-lag er klare: Andreas Johansen (til høyre) blir hovedtrener - og får med seg Thomas Flaten i trenerteamet.

Annonse:

Johansen har bakgrunn fra blant annet Stabæk-akadamiet, og utviklingsleder Toni Ordinas er godt fornøyd med neste års trenerduo på det som ser ut til å bli et meget godt G16-lag.

- De vil jobbe både med G16-1 og G16-2. Begge elsker å utvikle unge spillere, og de jobber godt både systematisk og pedagogisk. De har mye energi på feltet, sier Ordinas.

- Jeg har jobbet med fotball så lenge jeg kan huske. Jeg kom fra Tromsø IL til Stabæk i 2014, og har vært innom Vestre Aker - før jeg dro tilbake til Stabæk. Nå gleder jeg meg veldig til å jobbe i LSK, sier 28 år gamle Andreas Johansen.

- Det er utrolig morsomt å få muligheten i en klubb som Lillestrøm. Det er en ærverdig klubb. Jeg husker vi reiste fra Brandbu på Hadeland til Åråsen for å se på kamp i ung alder. Det er også kjempespennende å få muligheten til å jobbe under Toni (Ordinas). Det å utvikle spillere som kan ta steget opp på A-laget er det vi skal jobbe for. Og ikke minst blir det bra å jobbe sammen med Andreas i team, sier 46 år Thomas Flaten, som tidligere blant annet har trent G19-laget til Lyn.

Andreas Johansen har skrevet avtale på to år og er ansatt på heltid. Thomas Flatens stilling er ikke på fulltid, og varer i første omgang ut 2020.

- Vi ser i hvert fall tre potensielle landslagsspillere i neste års G16-lag. Det er en spennende gruppe som utvikler seg virkelig, virkelig godt. Vi har ambisjoner om at denne gruppa kan gå langt i NM, men det aller viktigste er spillerutviklingen, sier Toni Ordinas.

Se video-intervju med Ordinas, Johansen og Flaten her:


Annonse fra Obos-ligaen: