Bli med inn i den nye LSK-bussen

Charterbuss.no har stått for transport til bortekamper de siste årene. Nå har selskapet investert og oppgradert i en ny LSK-buss.

Annonse:

Tidligere i år signerte Charterbuss.no en ny samarbeidsavtale med LSK. Med den kom også en ny og flott buss som skal frakte spillere og støtteapparat til og fra kamp. En buss, hvor ingen ting er overlatt til tilfeldighetene.

- Vi er utrolig stolte av den nye bussen vår, og ser frem til mange fine stunder sammen med laget i den. Særlig tror jeg båsene med bord bakerst i bussen kommer til å bli satt pris på når vi er på lange turer så gutta kan spille litt kort og hygge seg, sier daglig leder Jonny Alves Horve, og legger til:

- Bussen ble en realitet etter vi hadde møte med Volvo på en bussmesse i Brussel i fjor. Den skulle i utgangspunktet bli klar til den opprinnelige seriestarten, men ble utsatt på grunn av coronaviruset.

Han forteller at bussen er blitt tatt godt imot av laget, men også av andre.

- Det er flere som tar kontakt med oss og spør spesifikt etter LSK-bussen når de skal chartre en buss. Og så lenge den ikke er på reise med laget er det selvsagt mulig å leie bussen også til andre arrangementer. 

Daglig leder i LSK, Robert Lauritsen, er også godt fornøyd med det nye "gliset".

- Det blir lagt merke til at LSK er på tur, og man ser alltid store øyne når denne bussen kjører forbi. For oss er det utrolig gøy å ha et så godt samarbeid med Charterbuss, og at de  er med oss på reisen.

Designet av bussen er levert av Bajasen - og trykket av 3M. Innvendig er bussen dekorert i LSK-farger. På alle nakkestøttene er LSK-logoen.

- Vi i Charterbuss.no mener upartisk at dette må være fotballnorges råeste og mest gjennomførte spillerbuss, smiler Charterbuss.no-sjefen.

Se video fra den nye bussen i vinduet under:


Annonse fra Obos-ligaen: