Bjarmann og «Bukken» i trening før comebacket

De har begge rundet 50 år, men tar selvsagt søndagens Åråsen-comeback på alvor: Torgeir Bjarmann har forberedt seg med løpeturer på tredemølla - mens Tom Gulbrandsen tok seg en fotballøkt utenfor LSK-Hallen sammen med Ole Martin Johansen.

Annonse:

Etter torsdagens kvartfinale i G19-NM - der Lillestrøm tapte mot Viking etter straffesparkkonkurranse - tok «Bukken» ballen under armen og forsvant ut på Vigernesjordet.

- Formen er ikke noe spesielt god. Jeg har slitt litt med låret, og jeg tror ikke løpsstyrken blir det som kommer best frem hverken hos meg eller lagkameratene, sier Tom Gulbrandsen med et smil.

Les også: Ivar Hoff før showkampen: - Gleder meg som en unge

Både han og Bjarmann gleder seg til å møte gamle lagkamerater, og ikke minst spille showkampen mot «Folkets lag» - stemt fram av Romerikes Blad-leserne.

- Den yngste sønnen min på 11 år har aldri sett meg spille fotball på Åråsen før, så det blir stas at han kan få oppleve det. I dag var jeg og løp på mølla med Arne (Erlandsen). Han er i veldig god form, og jeg trenger nok å gå ned noen kilo før jeg klarer å løpe fra ham. Folk som Dyrstad, Grodås, Halle og Gulbrandsen holder seg også godt. Jeg er mest bekymret for formen til Bård Bjerkeland. Det kan bli to steintøffe omganger for Bård. Jeg er også spent på Joar Vaadal - som jeg ikke har sett på mange år, sier Torgeir Bjarmann.

Les også: Slik blir showet på Lillestrøm Torv før kommunekampen

- Jeg har mange gode minner fra Åråsen. Spesielt stort var det da vi sikret oss seriemesterskapet hjemme mot Viking i 1989, sier Gulbrandsen.

- Du scoret mange fine mål også?

- De fleste forsøkene gikk utenfor, men jeg har vel hatt noen vådeskudd som gikk inn

- Er LSK-legende eller «Folkets lag» favoritt til å vinne kampen?

- Jeg vil vel tro at gjennomsnittsalderen på det andre laget er lavere enn hos oss, så det blir nok en jevn kamp. Fifty-fifty, svarer Tom Gulbrandsen.

- LSK-legendene er selvfølgelig favoritter, mener Torgeir Bjarmann.

Her kan du kjøpe billett som gir deg adgang til både showkampen og LSK - KBK på søndag!

Se intervju med Bård Bjerkeland og Fredrik Larsen før showkampen:


Annonse fra Obos-ligaen: