Slik blir showet på Lillestrøm Torv før kommunekampen

Marte Stokstad vokste opp med postnummer 2000 Lillestrøm som adresse, og gleder seg stort til å lede søndagens show på Lillestrøm Torv. Vi håper flest mulig blir med på å markere at det er 101 dager til Lillestrøm kommune ser dagens lys.

Annonse:

Lillestrøm kommune og Lillestrøm Sportsklubb arrangerer kommunekampen i samarbeid med lokale aktører som blant andre Romerikes Blad, DNB, Lillestrøm Kultursenter, Rosenberg Spiseforretning, Massiv, Bajasen, Roma Brusfabrikk, Scandic Lillestrøm, Høyt & Lavt, Smakfulle Rom og Fetsund Lenser førstkommende søndag 22. september. Vårt ønske er å lage en stor og hyggelig markering for alle våre tilhengere og ikke minst breddeklubbene i de tre kommunene som snart blir til én.

På torvet skal blant annet Rosenberg lansere Lillestrømpølsa, det blir konkurranser der man kjemper om å vinne én million kroner, det blir intervjuer med LSK-legender som Ivar Hoff og Frode Grodås - og det blir musikk fra Fugla-bandet bestående av Tarjei van Ravens, Egil Hjorteset, Øyvind Skaare, Øyvind Rannug og Halvor Jordbakke.

Som LSKs generalsponsor har DNB gleden av å tilby deg med familie og venner billetter til kampen mot Kristiansund for kun kr. 50,- pr. billett. Og det du betaler vil i sin helhet bli tilbakeført til din lokale klubb i nye Lillestrøm kommune.

Underholdningen starter allerede klokka 14.30 på Lillestrøm Torv med konferansier Marte Stokstad denne søndagen. NRK-programlederen, som for tiden er leder Nitimen på NRK Radio, hang på gjerdet på Åråsen en periode i tidlig ungdomsår - og får besøk av en rekke interessante gjester på scenen. Deretter går vi opp til Årsåen der det klokka 16.30 blir showkamp mellom tidligere LSK-spillere og lokale helter fra klubbene i Skedsmo, Fet og Sørum (stemt fram gjennom Romerikes Blad).

Vi håper at enkeltpersoner, vennegjenger, kommuneansatte, bedrifter og klubber mobiliserer – slik at det blir mye folk på Åråsen og at breddeklubbene får sin del av kaka i form av billettinntekter. Vi oppfordrer flest mulig til å melde seg på via denne lenken, slik at du samtidig sikrer bidrag til din lokale klubb.

Viktig: Billettene bestilles og betales via lenken over, bekreftelsen du da mottar må du ta med til Lillestrøm Torv og DNB-Teltet i Fanzone mellom kl.14.00-16.00 kampdag for å få din billett med plass på DNB-Tribunen!

Slik er programmet i forbindelse med kommunekampen:

Kl. 14.30-16.00: Show ledet av Marte Stokstad med musikk, underholdning, Fanzone, quiz og aktiviteter for barna på Lillestrøm Torv.
Kl. 16.30-17.00: LSK All Stars møter Folkets lag til showkamp på Åråsen.
Kl. 18.00-19.45: Lillestrøm - Kristiansund på Åråsen

Her kan du kjøpe ordinær billett til showkampen og LSK - KBK!

Annonse fra Obos-ligaen: