Bertel O. Steen kjøpte 50 billetter - utfordrer nå bedriftsmarkedet

Bertel O. Steen Lørenskog støtter #SofaKampRekorden mot HamKam - og kjøpte 50 billetter. Nå utfordrer bilforhandleren flere andre bedrifter til å gjøre det samme.

Annonse:

I forbindelse med LSK - HamKam arrangerer LSK #SofaKampRekord - rekorden vi skal sette ved at du ser kampen hjemmefra. Bertel O. Steen kjøpte 50 billetter til kampen og utfordrer nå bedriftsmarkedet til å gjøre det samme.

- Vi støtter sofakampen med 50 billetter da vi ønsker å støtte LSK i en spesiell tid og der det lille ekstra kan utgjøre den store forskjellen, sier markedskoordinator Birgitte Hermann, som utfordrer lokale bedrifter til å gjøre det samme.

Tidlig fredag rundet vi 2000 solgte billetter.

Har din bedrift lyst til å støtte #SofaKampRekorden? Send mail til [email protected] eller [email protected]

Les også: Bli med på å sette sofakamprekord!

Alle som kjøper billett er med i trekningen av 2 VIP-billetter som inkluderer mat og storskjerm i VIP-lokalene på kampdag den 7. juli. I tillegg vil en av de som vippser 50 kroner til 1917 bli trukket ut til å få besøk i sin egen TV-stue av Arnór Smárason. Islendingen er dessverre skadet, men tar med seg produkter fra LSK-Shop og kommer på besøk til en av de som har kjøpt billett.

Annonse fra Obos-ligaen: