Bakke vil rydde opp i «bekymringene»

Geir Bakke mener spillerne nesten så bekymret ut mot Sogndal. Dagen etter det vonde tapet gikk laget og støtteapparatet til angrep på materien.

Annonse:

Trening, samtale og evaluering sto i fokus på Åråsen onsdag. Etter en natt med lite søvn. 

- Jeg har sovet litt, og tenkt mye. Det som er vemodig er at vi har levert langt under forventet i de to siste hjemmekampene, sier trener Geir Bakke.

Dagen etter 0-2-tapet mot Sogndal satte han seg ned med støtteapparatet og spillerne i et forsøk på å finne tilbake til det sporet man var før og i starten av sesongen.

- Vi jobber på bruket nå i dag med å kartlegge hvordan vi har det. Hvorfor blir det sånn? Hvorfor har vi kollapset i kampens gang? Vi har hatt en plan som vi har jobbet med helt fra starten av som spillerne syntes har vært inspirerende. At vi skal stå høyt i banen, at det skal gå fort i lengderetningen, at vi skal ha masse gjenvinninger på motstanderens halvdel og komme til innlegg. Vi har hatt 52 cornere som vi ikke har klart å omsette skikkelig. Vi har fått oss noen rystelser. Det virker som om vi blir reflekterende mens vi spiller. Vi ser nesten litt bekymret ut i måten vi opptrer på. Det må vi få ryddet opp i.

- Tenker dere på å gjøre noe annet inn mot bortekampen mot KFUM neste tirsdag?

- Det er litt tidlig å si hva vi gjør inn mot KFUM-kampen. Vi må tenke på hva som har vært bra, hvor vi skal, om det er andre ting som er viktig å trykke på - og om vi skal gjøre noen taktiske grep i forhold til motstander eller formasjon. Det er skummelt å begynne å vingle for tidlig også. Men det er ingen tvil om at vi må ha et klart blikk og få opp haka før vi skal møte Kåffa borte, sier Geir Bakke.

Se video-intervju med Geir Bakke:


Annonse fra Eliteserien: