Tung kveld på Åråsen - tap mot Sogndal

(Lillestrøm - Sogndal 0-2) Det ble alt annet enn den kampen man håpet på da Sogndal gjestet et solfylt Åråsen.

Lite stemte for LSK på Åråsen-gresset. Et effektivt Sogndal scoret på to av sine første sjanser, og hjemmelaget klarte aldri å svare med mål.

Etter 14 minutter headet Kristoffer Hoven inn ledermålet etter et langt innkast.

Fem minutter senere doblet Endre Kupen da han skjøt via Marius Amundsen og i mål.

Lillestrøm slet med å komme til sjanser før pause, og selv om det ble skapt flere muligheter i andre omgang var ikke marginene med de gule og svarte denne gangen heller. Sogndals keeper vartet opp med flere feberredninger og bidro sterkt til at gjestene vant kampen.

- Vi ser veldig engstelige ut. Det var lite som stemte i dag, sier kaptein Thomas Lehne Olsen.

- Sogndal var det beste laget. Sånn skal det ikke være på Åråsen, sier trener Geir Bakke.