Bakke varsler forandringer på laget som møter Sogndal

Med tre kamper på de neste åtte dagene venter et tøft kampprogram for LSK. Trener Geir Bakke varsler at det blir et par rulleringer på laget som møter Sogndal klokka 19.00 i kveld.

Annonse:

- Vi kommer til å rullere med et par mann. Tre kamper på åtte dager er noe man merker. Så får vi håpe at de som kommer inn sparker til, sier Geir Bakke.

Han vil ikke røpe hvilke forandringer han gjør på laget som startet mot Jerv. Svaret får vi en time og et kvarter før kampstart. Avspark på Åråsen er klokka 19.00. Kampen kan du se på Eurosport Norge.

Les også: Lehne tror det løsner mot Sogndal

Med seier mot Sogndal vil Lillestrøm innta femteplassen på tabellen, og være fire poeng bak Ranheim på direkte opprykksplass. 

- Vi gleder oss til kamp, og må bare klemme til for å få kampen inn i vår gate. Forventningene er store, og alle med stort LSK-hjerte kjenner hardt på det å være i OBOS-ligaen. Men skal man se på de tallene som er objektive, som vi ikke leter fram selv, men som går på ren statistikk og «Expected Goals», så skulle vi hatt en del flere mål.

- Ja, for å ta det - hvor mange poeng skulle LSK hatt ut fra «Expected Goals» (xG)?

- Jeg tror vi skulle vært oppe på 14-15 poeng. Og da hadde man jo vært helt der oppe. Men vi har ikke vært gode nok. Det er det man må erkjenne. Vi må ut å drive kampene enda mer. Vi må skape enda større sjanser, være litt mer effektive, være litt mer presise - og spille med litt færre mistorståelser inne på den siste tredjedelen, sier Geir Bakke.

Les også: Stem på Normann (83) som årets ildsjel

Se video-intervju med LSK-treneren før Sogndal-kampen:


Annonse fra Eliteserien: