Lehne tror det løsner mot Sogndal

På lekkert vis spilte Thomas Lehne Olsen fram Daniel Gustafsson på det som var ledermålet mot Jerv, men da han selv var i scoringsposisjon ble det stang ut - igjen. Mot Sogndal tror LSK-kapteinen på nettsus.

Annonse:

Et revansjelystent Lillestrøm-lag gleder seg til å ta i mot Eirik Bakkes mannskap fra saftbygda tirsdag klokka 19.00 på Åråsen. Og kapteinen føler at formen og humøret er godt - selv om det kun ble ett poeng borte mot Jerv på fredag.

Thomas Lehne Olsen gjorde mye bra i Grimstad, og kom til flere store sjanser, men nok en gang var marginene slemme med LSK-spissen. 

- Det er sånn det er om dagen. Dessverre. Men jeg synes vi gjorde en veldig god kamp mot Jerv. Det er veldig synd at vi ikke tok med oss tre poeng. Men vi skal ta med mye av det vi gjorde i den kampen inn mot møtet med Sogndal. Det er mye å bygge videre på, sier Thomas Lehne Olsen.

Han erkjenner at effektiviteten så langt ikke på langt nær har vært god nok, men føler samtidig at man har fått dårlig betalt.

- Vi burde hatt mer poeng enn vi har. Ut fra det vi har prestert i kampene burde vi ha ligget rundt Ranheim, men realiteten er at vi ligger midt på tabellen. Sånn er det. Men vi prøver å holde humøret oppe og jobber steinhardt på trening. Vi kan ikke grave oss ned. 

Med seier mot Sogndal vil avstanden opp til Ranheim på direkte opprykk «bare» være på fire poeng. Thomas Lehne Olsen har god tro på at det også vil løsne for egen del foran motstanderens mål.

- Ja, jeg håper jo det. Jeg synes jeg gjorde min beste kamp for året mot Jerv - selv om det ikke ble mål. Det var mye i spillet som fungerte. Så jeg må prøve å ta med meg det. Jeg har meget god tro på at det skal løsne, sier Thomas Lehne Olsen.

Se video-intervju med LSK-kapteinen før Sogndal-kampen:


Annonse fra Eliteserien: