Bakke om de nye spillerne: - Gir oss et større register

Holmbert Fridjonsson (fra venstre), Frederik Holst, Colin Rösler, Eric Taylor, Akor Adams og Ylldren Ibrahimaj er hentet inn før årets sesong. Trener Geir Bakke er ikke i tvil om at det har gitt LSK større bredde.

Annonse:

- Vi har fått inn noen spillere som er litt annerledes typer enn de vi har hatt, og de gir oss et større register å spille på. Nå handler det om å få de i god nok form - for det er en krevende måte vi spiller på. Du må flytte beina fort og mye når du spiller for Lillestrøm Sportsklubb. Men vi har fått inn noen typer som passer veldig fint inn hos oss, sier Geir Bakke.

Ikke kjøpt sesongkort ennå? Det kan du gjøre her!

Slik beskriver han de seks nye som er kommet til klubben:

Akor Adams:

- Sterk og gjennombruddshissig spiss - som kan bli enda mer gjennombruddshissig. Vi ønsker å få satt ham opp mest mulig i farlige posisjoner foran mål. Blir også viktig både på offensive og defensive dødballer med fysikken sin.

Ylldren Ibrahimaj:

- Kvikk og rask relasjonsspiller som ser løsninger. God venstrefot. En spiller som kan skape overtall. 

Colin Rösler:

- Gode basisferdigheter. En spiller som har verktøykassa i orden. God fotballforståelse. Fortsatt ung. Både han og Philip er unge gutter som må vite at de fortsatt er unge - selv om de allerede er på et høyt nivå.

Holmbert Fridjonsson:

- Veldig gode avslutningsferdigheter. Vi må sørge for at vi klarer å fore ham til nok avslutningsmuligheter. God fotballforståelse. Som Akor er han god i begge boksene.

Fredrik Holst:

- Toveisspiller med god erfaring som skjønner mekanismene ute på banen. God til å lese kampbildet. Rutinert, fotrapp og godt teknisk skolert.

Eric Taylor:

- Spennende spiller. Jeg har sett ham på det beste i sitt miljø. Nå blir det opp til oss å få det beste ut av ham i løpet av denne sesongen. Jeg har veldig stor tro på ham, men han må bli bedre på en del ting. Har et fantastisk tyngdepunkt og god nærteknikk. Leken og morsom i stilen.

De nye spillerne har utvilsomt kommet godt inn i gjengen, og ikke minst har oppholdet i Marbella bidratt til å sveise gruppa sammen.

Fredag venter den siste testen før cupkampen mot Nardo 13. mars. Fredrikstad er motstander i en kamp som vil gå over 90 minutter pluss to ekstraomganger slik at flest mulig skal få spilletid.

- Alle skal spille, sier Geir Bakke - som sender ut denne startelleveren mot FFK (avspark klokka 13.00):

Knut-André Søyland Skjærstein - Philip Slørdahl, Igoh Ogbu, Tom Pettersson - Lars Ranger, Ulrik Mathisen, Ifeanyi Mathew, Eskil Edh - Ylldren Ibrahimaj, Holmbert Fridjonsson, Tobias Svendsen.

Les også: Dylan og Leandro: Ferske proffer på første tur

Annonse fra Eliteserien: