AlfaCare-utstyret fikk Lehne Olsen tilbake på rekordtid

Takket være det gode samarbeidet mellom Lillestrøm Sportsklubb og AlfaCare kom Thomas Lehne Olsen raskere tilbake på banen enn antatt. Den unike avtalen har sikret LSK fasiliteter som få - om noen - andre norske klubber kan matche.

Annonse:

I fjor skrev LSK og AlfaCare under på avtalen som har revolusjonert hverdagen til fysisk trener Geir Kåsene og spillerne på Åråsen.

- Vi bruker disse apparatene daglig. De gir en veldig god effekt på de fleste typer skader, og har hjulpet Thomas veldig for å få ned hevelsen og for å bli klar for å spille fotball så tidlig som mulig. Utstyret fra AlfaCare har oppgradert fasilitetene våre kraftig, sier Geir Kåsene.

- Her har vi både kompress og is, og dette har jeg brukt veldig mye etter at jeg fikk ankelskaden mot Viking. Jeg er veldig fornøyd med hvordan det har hjulpet meg raskere tilbake, sier Thomas Lehne Olsen.

Les også: AlfaCare og LSK med revolusjonerende avtale: - Et stort løft

Det Notodden-baserte selskapet AlfaCare er Norges ledende leverandør av klinikkutstyr og produkter til forebygging og lindring av muskel- og leddplager og idrettsskader, og daglig leder Torkild Haugan er svært glad for det fruktbare samarbeidet med Lillestrøm Sportsklubb.

- Vi har i noen år vært på jakt etter en arena der vi kan få vist fram utstyret vårt. Vi har mye utstyr som det er tungt å flytte på, og det er ikke bare-bare å ta det med ut til kundene. Vi har sett på litt ulike alternativer, om vi skulle leie et showroom eller om vi skulle ha et samarbeid med en klubb eller en klinikk. Etter at dialogen ble opprettet med Geir (Kåsene) og Robert (Lauritsen) var valget veldig enkelt, sier Torkild Haugan, daglig leder i AlfaCare.

Tilbakemeldingene fra Lillestrøm-spillerne er særdeles gode.

- Fantastisk utstyr som er veldig effektivt for at du skal komme deg raskere gjennom skadeperioder, mener Frode Kippe.

- Vi har klart flere apparater her enn i mine to tidligere klubber (Silkeborg og AGF). Utrolig bra, sier Daniel Pedersen.

- Vi er veldig fornøyde med dette samarbeidet. Vi har fått på plass et riktig klasse-gym her, vegg i vegg med garderoben. Veldig bra, sier trener Jörgen Lennartsson.

AlfaCare er glad for den gode responsen fra LSK-miljøet, og at man samtidig har fått på plass et hovedkvarter der man kan få vist fram utstyret og hjelpemidlene til potensielle kunder.

- Jeg synes det har blitt veldig bra. Når du hører spillere, trener og fysio er fornøyd med utstyret - og hvordan det påvirker hverdagen positivt - så er det veldig bra for oss. I tillegg kan vi ta med kunder hit for å få vist fram produktene. Vi er veldig fornøyde både med samarbeidet og hvordan fasilitetene er blitt innredet, sier Torkild Haugan, som begynte å reise fra Notodden til Åråsen allerede i 1973. Den gangen for å se på Tom Lund og LSK. Nå kan han kombinere «business and pleasure».

Bli med inn i LSK-garderoben - og se hvordan AlfaCare-utstyret hjelper LSK:


Annonse fra Obos-ligaen: