Akor Adams gleder seg til sitt første derby: - Vi er klare!

Akor Adams (22) har vært en håndfull for mange forsvarsspillere i Eliteserien denne sesongen. Nå gleder han seg veldig til sitt første derby mot Vålerenga.

Annonse:

- Vi ser virkelig fram til det, sier spisskjempen - som fastsatte sluttresultatet til 4-1 over Sandefjord på lørdag.

Tirsdag formiddag gjorde LSK-spillerne den siste finpussen før onsdagens lokaloppgjør. Stemningen på Vigernesjordet var særdeles god mye mye latter, smil og entusiasme.

Før økta startet ble spillerne overrasket med barnesang: Riisløkka barnehage på Kjeller hadde lagt turen innom derby-treningen og dro i gang «Aldri aleine til Åråsen» da spillerne ankom treningen. Det ble selvsagt tatt svært godt i mot, og det er herlig å se at selv de minste er i kampform dagen før dagen.

Med fire seriemål så langt er Akor Adams toppscorer for LSK så langt denne sesongen. Han har en følelse av hva som venter hvis det blir nye mål i det som mange mener er klubbfotballens heftigste oppgjør i norsk fotball.

- Jeg så hele kampen i fjor høst. En intens atmosfære, men det handler om tre poeng - som i alle andre kamper. Vi har mye selvtillit. Vi vet at mye kan skje i en slik kamp, men vi fokuserer bare på oss selv. Vi er klare, sier den nigerianske spissen.

Les også: Slik blir Fanzone på Lillestrøm Torv før derbyet

Se video-intervju med Akor Adams:


Annonse fra Eliteserien: