Se høydepunktene: Fotball-Norges dødballkonger herjet i Sandefjord

(Sandefjord - Lillestrøm 1-4) Tre dødballmål før pause sørget for at LSK snudde kampen mot Sandefjord, i andre omgang økte Akor Adams ledelsen - og LSK inntok tabelltoppen. Dermed har åtte av Lillestrøms 17 seriemål kommet etter en fast situasjon.

Det startet på verst tenkelige vis da Sandefjord tok ledelsen allerede etter fire minutter på en corner. Luftsterke Jesper Taaje gikk til værs og headet inn 1-0.

Men bare fire minutter senere gikk en annen kjempe, Espen Garnås, opp på en corner og headet inn 1-1 - via LSK-utlånte Philip Slørdahl.

Etter 26 minutter sørget nok et selvmål for at Lillestrøm tok ledelsen, og igjen var Garnås nest sist på ballen. Et langt innkast fra Vetle Dragsnes ble stusset videre, og midtstopperen fikk på et vis avsluttet i stanga, ut, via Sandefjords keeper og i mål.

To minutter før pause økte Lillestrøm ledelsen, og nok en gang skjedde det etter en dødball. Ylldren Ibrahimaj la inn foran mål, og der steg Igoh Ogbu til værs og headet inn gjestenes tredje mål.

JUBEL: Akor Adams sørget for 4-1-seier til Lillestrøm i Sandefjord. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB

Etter 59 minutter var Sandefjords Taaje uheldig og serverte Akor Adams en gavepakke. Alene med keeper økte LSK-spissen ledelsen på enkelt vis.

På overtid gikk Tobias Svendsen nær ved å øke til 5-1 da han gikk fra egen banehalvdel, men Sandefjords keeper reddet.

Dermed: 4-1 til Lillestrøm og tabelltopp, ett poeng foran Viking på andreplass.

Serielederen har også scoret mest og sluppet inn færrest i Eliteserien med 17-5 i målforskjell. Nå gleder vi oss til onsdagens derby mot Vålerenga på Åråsen!