Akademiet fôrer A-laget - fire G19-spillere får prøve seg

Det gror godt i LSK om dagen, noe A-laget nå høster fruktene av. De neste 14 dagene skal fire spillere fra akademiet være med på trening. Både for å lære, og for å vise seg frem.

Annonse:

I en sesong hvor unge spillere som Mads Hedenstad Christiansen, Magnus Knudsen, Lars Ranger, Philip Slørdahl og Alexander Hrcka Sannes har fått jevnlig med spilletid på A-laget har nå trenerteamet hentet opp hele fire spillere fra akademiet for å trene med de helproffe i to uker. 

Sharham Jabari (2003), Martin Bergum (2002) og Mikkel Rakneberg (2002) har alle vært innom A-lagets trening tidligere, men aldri før over en så lang tidsperiode. Eskil Edh - som har imponert på G19-laget etter sitt lange skadeopphold - er med for første gang. I tillegg er keeper, Jørgen Sveinhaug (2003), også oppe for å tilegne seg verdifull erfaring. 

De fire tenåringene har alle gått gradene i LSK og går til daglig på WANG Toppidrett som har et tett og godt samarbeid med Lillestrøm Sportsklubb. Eskil Edh syntes det er artig å få prøve seg mot de store gutta.

- Jeg har sett opp til mange av de gutta her lenge, og merker at det er nivåforskjell på å være her sammenlignet med hva det er på juniorlaget. Men det er morsomt å få den type matching som det her, sier Volla-gutten.

Se intervju med unggutta i videoen under:


Annonse fra Eliteserien: