Ajer og Ødegaard møtte gamle kjente

Det var tid for flere vennskapelige «takk for sist» da A-landslaget trente etter LSK på Vigernesjordet torsdag - både mellom Frode Kippe og Kristoffer Ajer, og Thomas Lehne Olsen og Martin Ødegaard.

Annonse:

Som 15-åring spilte Ajer flere treningskamper sammen med Frode Kippe og LSK vinteren 2014, men noen måneder senere flyttet han til Kristiansand med foreldrene. Rælingen-gutten gjorde kometkarriere i Start, og sommeren 2016 flyttet han videre til Celtic der han nå har fått en nøkkelrolle.

- Det er deilig å være tilbake. Og deilig å være et sted sola skinner, sa Ajer før han måtte delta på landslagets oppvarming.

- Han har hatt en fantastisk utvikling, og har blitt en skikkelig maskin. En ordentlig midtstopper, sier Kippe om den 20 år yngre Ajer.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Viking søndag 16. juni!

Martin Ødegaard omfavnet sin tidligere Strømsgodset-kompis Thomas Lehne Olsen med en god klem da Lars Lagerbäcks Norge ankom Lillestrøms treningsfelt.

- Vi spilte mye sammen på andrelaget til Strømsgodset. En fin og jordnær gutt, og vi sender hverandre noen «snap’er» med jevne mellomrom, sier Thomas Lehne Olsen om gutten som skrev under for Real Madrid som 16-åring.

Les også: Solbakken og Strandli kjøpte målaksjer i LSK

Se video-intervju med Kristoffer Ajer og Frode Kippe:


 

Annonse fra Eliteserien: