Ahlins Omdømmepris til LSK

Hvert kvartal gjennomfører Ahlin Novateur en kåring av bedrifter og organisasjoner som reklamebyrået mener har vært med på å skape positivt omdømme for regionen vår. Her mottar LSKs Tobias Svendsen prisen for andre kvartal i 2023 av byråleder Christer Futsæther.

Annonse:

- Omdømmeprisen for andre kvartal 2023 tildeles Lillestrøm Sportsklubb. De mottar prisen for sin langvarige rolle som byens ambassadører. De er kontinuerlige leverandører av magiske øyeblikk, og er en samlende faktor for Lillestrøm og omegn, sier byråleder Futsæther.

Lillestrøm Sportsklubb takker for utmerkelsen!

Les også: LSK ble kåret til årets klubb i Eliteserien

Her er juryens begrunnelse:

LSK trenger knapt noen introduksjon. Med et solid fotavtrykk i norsk fotballhistorie, en markant og stor supporterskare og Åråsen stadion som tyngdepunkt, vet «alle» hvem de er. Er det kampdag, får folk det med seg, uansett om LSK har borte- eller hjemmebane.

PRISVINNERE: Digital markedsfører Andreas Aalling, daglig leder Robert Lauritsen, spiller Tobias Svendsen og kommunikasjonssjef Morten Stokstad mottar prisen av Christer Futsæther.
PRISVINNERE: Digital markedsfører Andreas Aalling, daglig leder Robert Lauritsen, spiller Tobias Svendsen og kommunikasjonssjef Morten Stokstad mottar prisen av Christer Futsæther.

Få samfunnsaktører har evne til å samle befolkningen på samme måte som LSK, og de har gitt byen identitet og noe å være stolte av i over 100 år. Som breddeklubb har LSK også betydd mye for det lokale idrettslivet, og utallige talenter har blitt fostret opp her, for så å gå igjennom stjerneporten på Åråsen. 

Helt i spissen finner vi A-laget. Gullgrossister. Seriemestre. Cupvinnere. Selv om det ikke ble gull i år, vant de supporterkampen. Ullevål var praktisk talt fargelagt gult og sort. Cupfinaledeltagelsen gjorde at byen (og Oslo) bruste av entusiasme, og nok en gang ble Norge minnet på at Lillestrøm er en av de store fotballbyene. Slik blir LSKs prestasjoner en analogi for hele regionen; Lillestrøm og Romerike befolkes av mennesker og bedrifter som vinner frem. Heia LSK!

Her kan du bli bedre kjent med Ahlin Novateur!

Annonse fra Eliteserien: