Adams sendte den gule veggen til himmels!

Fem og et halvt minutt på overtid sørget Akor Adams for en av de aller mest ikoniske triumfene i LSK-historien ved å sette inn 4-3-målet foran den gule veggen med Lillestrøm-supportere.

Annonse:

Det var nesten ikke til å tro: Først utlignet Gjermund Åsen til 3-3 etter 88 minutter. Så avgjorde Adams kampen med et halvt minutt igjen av overtidstida.

HELTEN: Akor Adams fikk grei respons fra Kanari-Fansen etter kampen. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

- Jeg har nesten ikke ord. En helt fantastisk følelse, sier LSK-toppscoreren etter å ha satt inn sitt fjerde seriemål for året da det gjaldt som aller mest.

Deretter utspant det seg elleville scener i svingen med 3200 Lillestrøm-supportere. Dommeren blåste av kampen like etterpå, og i mange minutter sto spillerne igjen foran fansen og jublet for det som vil stå igjen som et av historiens mest dramatiske derbyer mot Vålerenga.

Derrmed inntok LSK andreplassen i Eliteserien, ett poeng bak Bodø/Glimt. Serielederen kommer for øvrig til Åråsen førstkommende søndag. Her kan du kjøpe billett til toppkampen!