7833 billetter solgt: Gylfi scoret tre på drømmekvelden mot RBK

Husker du den deilige august-kvelden i 2004? Tremålsscorer Gylfi Einarsson glemmer den aldri.

Annonse:

Det var en strålende varm sommerdag, det var kvartfinale i cupen - og den kommende seriemesteren Rosenborg var motstander på Åråsen.

Her kan du se opptak av cupkampen mellom LSK og RBK i 2004!

Islandske Gylfi Einarsson var i sitt livs form og hadde scoret en rekke mål i serien før storkampen i cupen. Denne lørdagskvelden eksploderte midtbanespilleren som en islandsk vulkan foran 9035 tilskuere på Åråsen.

Mest Lest

Han ga LSK ledelsen like før pause, men Frode Johnsen utlignet til 1-1 like etter sidebyttet. Så økte Einarsson både til 2-1 og 3-1, før Christer George reduserte etter 86 minutter. Men LSK vant, og slo trønderne ut av cupen.

- Jeg husker den kampen veldig godt. Vi spilte en veldig god kamp og seieren var fortjent. For meg personlig var deg veldig moro med de tre målene og jeg kunne ha scoret flere. Jeg tror jeg også hadde en heading i tverrliggeren. Synd at vi ikke klarte a komme oss til finalen det året - for vi hadde et veldig godt lag, sier Einarsson.

Les også: Trønderen Noah (10) tar med seg dette banneret til Åråsen

I semfinalen vant Lyn 1-0 på Ullevaal Stadion. Men kvartfinalen mot Rosenborg gikk inn i historiebøkene som en helt spesiell Åråsen-kveld.

- Jeg husker også at Robert Koren styrte alt på midtbanen i den kampen. Til og med Ørjan Berg, som var en fantastisk spiller, slet veldig. Han klarte ikke å henge med da Robert kjørte på, minnes Gylfi Einarsson.

40-åringen, som er ni måneder yngre enn Frode Kippe, bor nå hjemme på Island, men har fortsatt følelser for LSK - og sender sine beste ønsker til supporterne før kveldens klassiker mot Rosenborg.

- Jeg folger forsatt litt med LSK. Jeg har mange gode venner og minner fra min tid på Åråsen. Og det er fantastisk å se at Frode Kippe er still going strong som 41-åring!

Gylfi Einarsson spilte for Leeds, Brann og Fylkir etter at han forlot Lillestrøm etter 2004-sesongen.

Vi runder snart 8000 tilskuere på kveldens storkamp. Lørdag formiddag var det solgt 7833 billetter til klassikeren Lillestrøm - Rosenborg.

Her kan du kjøpe billett til kampen!

Annonse fra Obos-ligaen: