7406 billetter solgt: - Kle dere i gult og svart!

Husker du denne? Frode Kippe og Pål Steffen Andresen sendte Bernt Hulsker i bakken - og Vålerenga ut av cupen - i semifinalen i 2005. Nå nærmer vi oss 7500 solgte billetter til søndagens derby.

Annonse:

Tirsdag ettermiddag var det solgt 7406 billetter til kampen mot Vålerenga. Dermed er vi 2594 billetter unna det store og hårete målet om 10 000 tilskuere på Åråsen søndag klokka 20.00.

Her kan du gjenoppleve semifinaletriumfen mot Vålerenga i 2005!

Kenneth Nysæther på Comet Sport oppfordrer publikum til å kle seg i supportereffekter på søndag slik at Åråsen blir dekket i klubbens farger.

- Jeg oppfordrer alle til å kle seg i gult og svart. Vi har mange fine produkter som vi selger her på Comet Sport, så ta gjerne turen innom. Og ikke minst er det viktig at folk drar på kampen. Et sånt derby er ti ganger kulere å se på stadion enn på TV, sier Nysæther.

Les også: La oss fylle Åråsen mot Vålerenga

LSK Mobil er også på frierferd overfor publikum i disse derby-tider, og donerer ekstra mobildata til LSK Mobil-kundene slik at man kan dokumentere og gjenoppleve den elektriske gulsvarte flomlys-stemningen i alle kanaler utover søndagskvelden.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Vålerenga!

- Vi har kjørt en kampanje for alle nye og eksisterende kunder i forbindelse med kampene mot Haugesund, Sandefjord og Vålerenga. Etter fire poeng på de to første har kundene nå tjent 4 GB med data - noe som kan dobles ved derbyseier, sier Rune Øien.

I tillegg doneres 100 kroner for hver nye LSK Mobil-kunde til #VIERLSK-spilleren.

Trykk her for å bli LSK Mobil-kunde!

Se video-intervju med Kenneth Nysæther (Comet Sport) og Rune Øien (LSK Mobil) her:


Annonse fra Eliteserien: