4312 billetter solgt: Chickelacke! Eget russefelt mot RBK

Åtte dager før avspark er det solgt 4312 billetter til klassikeren Lillestrøm - Rosenborg. Nå håper G19-landslagsspillerne Mads Hedenstad Christiansen og Erik Tobias Sandberg å få med seg russ fra hele Romerike på et eget felt på Åråsen.

Annonse:

LSK fikk ikke hjemmekamp på årets 16. mai-runde, men lørdag 11. mai er det storkamp mot Rosenborg - med avspark klokka 18.00.

Vi har et mål om å fylle Åråsen i størst mulig grad, og håper at også russen kan bidra til å gjøre dette til en skikkelig folkefest - til kun kroner 50 per billett.

Les også: Schiller gleder seg til 1989-gjenforeningen mot RBK

To av spillerne i LSKs A-stall, Mads Hedenstad Christiansen og Erik Tobias Sandberg, er selv russ på henholdsvis Rælingen og Skedsmo - og oppfordrer både kjente og ukjente avgangselever fra hele Romerike til å bli med for å fylle RB-svingen på et eget russefelt.

- Vi har ikke tid til å være med på så mye russefeiring selv, men håper mange blir med på å lage en sinnssyk stemning mot Rosenborg. Målet må være at også russen setter sitt preg på Åråsen lørdag 11. mai. Vi får drive litt oppsøkende virksomhet selv også for å få russen på kampen, sier Mads Hedenstad Christiansen.

- Jeg oppfordrer virkelig russen på Romerike til å komme på Rosenborg-kampen. Det kommer til å bli en kul opplevelse, sier Erik Tobias Sandberg.

Er du russ og ønsker å benytte deg av dette tilbudet? Send mail til: [email protected]

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Rosenborg lørdag 11. mai!

Mest Lest

Annonse fra Eliteserien: