2000 LSK-billetter solgt: Det går mot tidenes borte-felt på Intility

Onsdag morgen passerte vi 2000 billetter på borte-feltet i derbyet mot Vålerenga. Dermed tør vi fastslå: Lillestrøm kommer med tidenes største oppmøte på bortefeltet på Intility 4. september.

Annonse:

- Ståfeltet er nesten utsolgt allerede. Der er det kun 26 billetter igjen, forteller Kanari-Fansens leder Tony Johansen.

LSK har fått hele bortesvingen på Valle, noe som betyr at det selges i overkant av 3000 billetter til Lillestrøm-tilhengere.

Her kan du kjøpe billett til VIF - LSK (ståplasser: lsk22 - sitteplasser: lskfam)!

SCORET I FJOR: Thomas Lehne Olsen satte inn LSKs andre mål i 2-2-kampen på Intility i fjor. Nå er han tilbake!
SCORET I FJOR: Thomas Lehne Olsen satte inn LSKs andre mål i 2-2-kampen på Intility i fjor. Nå er han tilbake!

Med 11 dager igjen til avspark tror Johansen at svingen kommer til å bli så godt som full. Aldri før har et bortelag trukket så mange supportere siden Intility Arena ble åpnet i 2017.

- Jeg forventer at vi klarer å selge ut det meste, og at det blir en gul vegg som er der for Fugla. Skal det bli ordentlig vellykket må alle komme i gult, sier KFL-lederen.

Les også: La oss fylle bortefeltet: Derby-billettene er her!

Supporterklubben setter også opp busser tur-retur fra Lillestrøm.

- Bussen er gratis for medlemmer av Kanari-Fansen. De som ikke er medlem må betale 100 kroner. Vi oppfordrer alle til å ta bussen, det er uten tvil den beste måten å komme seg inn på, sier Johansen.

Info om bortefeltet på Intility:

Ståfelt seksjon 201/202:

Dette vil være sanglokomotivet. Her skal de som skal stå og synge hele kampen++ være. Hvis dette er noe for deg så kjøper du billett på dette feltet.

Sittefelt 203/204: Aktivt sittefelt

Dette er sittefeltet for dere som normalt sitter på Åråsen men som står på de viktige kampene og er med på sangene på Åråsen. Spesielt dere som normalt sitter på Felt C og Felt O er anbefalt å kjøpe billett til dette feltet. Her vil det være synging gjennom hele kampen på dette feltet.

Sittefelt 205/206: Familiefeltet

For dere som reiser med barn som ikke vil være helt oppi all trøkket eller av andre årsaker må sitte hele kampen så er dette feltet anbefalt for dere. Her vil det også være synging og engasjement men på en mindre skala enn det er på feltene ved siden av.

ALLE FELT HAR FREE SEATING

Her kan du kjøpe billetter til VIF - LSK 4. september!

Bruk følgende promokoder:

Ståfelt: lsk22

Sittefeltene: lskfam

SCORET I 2019: Thomas Lehne Olsen scoret to mål på Intility i 3-0-seieren i 2019.
SCORET I 2019: Thomas Lehne Olsen scoret to mål på Intility i 3-0-seieren i 2019.

Men før derbyet mot Vålerenga: Søndag venter Kristiansund hjemme i det som blir Thomas Lehne Olsens comeback for Lillestrøm. Skolebarn på Romerike inviteres gratis på kampen takket være et samarbeid med DNB, Coop og Romerikes Blad.

Les også: Gratis kampbillett til skolebarn på LSK - KBK!

- Jeg håper mange tar turen til Åråsen på søndag for å ønske Thomas velkommen hjem. Det er jo dessuten en veldig viktig kamp, sier Tony Johansen.

Les også: Viktig info fra KFL før derbyet mot VIF

Slik endte Lillestrøm - Vålerenga i mai:


Annonse fra Eliteserien: