La oss fylle bortefeltet mot VIF: Derby-billettene er her!

Vårkampen på Åråsen ble en magisk opplevelse. Nå er billettsalget til bortekampen mot Vålerenga søndag 4. september lagt ut. Se nederst i saken her for viktig informasjon til alle som skal på kampen.

Annonse:

25. mai ble Vålerenga banket 2-0 på et utsolgt Åråsen. Etter kampen mente flere at det var tidenes beste trøkk på en norsk klubbkamp.

Se de elleville innsiden-scenene: Vi denga Enga!

Søndag 4. september klokka 20.00 smeller det igjen, denne gang på kunstgresset på Valle. Billettsalget åpnet onsdag formiddag, Kanari-Fansen vil sette opp en rekke busser, og vi håper at mange vil ta turen på Eliteseriens heftigste derby. LSK har denne gangen fått i overkant av 3000 billetter i svingen (stående tilskuere: 1200 (felt 201-202), familieplasser: 2060), og det betyr at det kan bli tidenes høyeste tilskuertall for et bortelag på Intility.

Her kan du kjøpe bortefelt-billetter på Vålerenga - Lillestrøm!

NB! Følgende promokoder gjelder når du bestiller billett:

Ståplasser: lsk22

Sitteplasser: lskfam

Her følger viktig informasjon til deg som skal på stadion:

Dørene åpnes kl. 18.30. For å sikre at alle rekker inn til kampstart kommer arrangøren med en sterk oppfordring om å møte opp tidlig. Tilskuere som møter opp senere enn 30 minutter før kampstart er ikke garantert å komme inn til avspark. 

Billetter 

Her kan LSK-supportere kjøpe billetter på bortefeltet! Eventuelle ledige billetter selges kun digitalt på arenaen, så VIF oppfordrer alle til å kjøpe billetter på forhånd. 

Ankomst til Intility Arena  

Vålerenga-supportere har tilgang til arenaen fra Helsfyr/Innspurten. Valle Hovin bussholdeplass må unngås. 

Lillestrøm-supportere har ankomst via Dronning Margrethesvei. Vi oppfordrer bortesupportere til å reise med oppsatte busser fra Lillestrøm, som laster av rett ved inngangen til bortefeltet.

Bortesupportere som reiser med T-banen må gå av på Hasle T-banestasjon, og via turveien inn mot Nordsiden av stadion. Bortesupportere som kommer via Helsfyr T-banestasjon og/eller Innspurten vil bli sendt tilbake for ankomst via Nord, som er en betydelig omvei. Planlegg reisen på forhånd! 

SE KART HER

Begrenset bevegelighet rundt stadion 

Av sikkerhetsmessige hensyn vil det være segregering utenfor og rundt Intility Arena både før, under og etter kampen.

Vålerenga er opptatt av god stemning og trygge rammer, og legger derfor opp til en logistikk som begrenser blanding av begge lags supportere. Dessverre vil dette kunne medføre store begrensninger i å bevege seg rundt stadion utvendig, og ber alle om å planlegge sin ankomst ut fra dette. 

Arrangøren beklager at dette medfører at publikum må gå noen omveier utenfor stadion, men vi minner om at tiltakene er på plass for sikkerheten til alle besøkende.

Det vil være synlige verter, vektere og politi utenfor stadion – alle har til hensikt å bidra til en positiv og god atmosfære. Har du spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med en av disse.  

Innganger 

  • Vålerenga-supportere: Østblokka: Inngang 11, 12, 14.  
  • Oslo Taxi tribunen: Inngang 9 og 10 
  • Bortesupportere: DNB-tribune ståfelt: Inngang 6.  
  • DNB-tribune familiefelt: Inngang 7 og 8 

OBS! Supportereffekter for bortelag tillates ikke på andre tribuner enn DNB-tribunen, inngang 6, 7 og 8. Dette gjelder også VIP-tribuner.  

Generell informasjon 

Intility Arena er en røykfri arena, og vi oppfordrer alle til å ta hensyn til sine medsupportere og respektere røykeforbudet på stadion. Det vil etableres røykesluser utenfor samtlige innganger i pausen. 

Det er svært begrenset med parkeringsplasser for privatbiler, men det finnes noen parkeringsplasser utenfor Vallhall Arena mot P-avgift.  

Publikum må regne med kroppsvisitasjon i alle innganger denne kampen. Møt derfor opp tidligere enn normalt. 

Bussparkering 

Vålerengas busser parkerer langs Innspurten i busslommen med front ut mot Grenseveien.  

Bortelagets busser vil parkere utenfor inngangene til bortesupportere, etter anvisninger fra vektere/politi. Det vil være vakthold ved begge bussparkeringene. 

Stadionreglement 

Vi minner om at personer som er maskert, blir stanset med ulovlige effekter eller på andre måter ikke forholder seg til stadion- og sanksjonsreglementet vil bortvises fra området. 

Se stadionreglementet og sanksjonsreglementet i sin helhet: 

Intility Arena stadionreglement 

Vålerenga Fotball sanksjonsreglement 

Se høydepunktene fra mai-kampen mot VIF på Åråsen her:


Annonse fra Eliteserien: