2-2 etter sjansesløseri mot Raufoss

(Lillestrøm - Raufoss 2-2) Her setter Thomas Lehne Olsen inn 2-2, men det var en fattig trøst på en kveld da en rekke store sjanser enten gikk i stanga, i tverrliggeren, over eller utenfor. LSK-kapteinen fortvilte etter 2-2 mot Raufoss.

Raufoss hadde to sjanser og scoret på begge: Først på straffespark 16 minutter ut i kampen etter at Tobias Salquist hadde felt Kristoffer Nessø. Marius Alm var sikker fra 11-meteren.

Minuttet senere fikk også LSK straffespark etter at Simen Rafn ble meid ned. Torbjørn Kallevåg utlignet.

Og da Thomas Lehne Olsen ble spilt helt fri av Marius Amundsen og stormet mot en utrusende Ole Kristian Lauvli etter 52 minutter, så det enda lysere ut: Raufoss-keeperen feide ned LSK-kapteinen og ble korrekt utvist.

Men flere store sjanser ble forspilt, og i stedet skjedde det utrolige etter 67 minutter: Helt mot spillets gang fikk Gard Simenstad gå alene opp mellom Marius Amundsen og Simen Kind Mikalsen på et innlegg. Raufoss-spilleren headet i mål.

LSK skapte flere store sjanser - flere av dem etter godt og offensivt backspill av Simen Kind Mikalsen. Men det ble med Thomas Lehne Olsens utligning etter 86 minutter.

På overtid kom Ebiye Moses til nok en sjanse etter en corner, men skuddet gikk til side for mål. Og enda lengre på overtid skjøt Simen Kind Mikalsen utenfor.

Dermed: Nok et skuffende Åråsen-resultat.