1-1 mot Rubin Kazan: Gary Martin scoret igjen

(Rubin Kazan - Lillestrøm 1-1) Etter en tung innledning på kampen kom LSK sterkt tilbake og var nærmest seieren mot russiske Rubin Kazan.

Rubin Kazan tok ledelsen etter ni minutter, og styrte begivenhetene den første halvtimen. Men etter Gary Martins utligning seks minutter før pause - omtrent fra død vinkel - var LSK best.

Annonse:

- En veldig svak første omgang. Vi så tunge og slitne ut. Det så ikke ut som om vi hadde noe spilleglede i det hele tatt. Men så jobber vi oss inn i kampen. Og det synes jeg er imponerende. De siste 15 minuttene av første omgang kjemper vi oss tilbake. I andre omgang var vi mye bedre. Og vi skal vinne kampen på bakgrunn av den, sier trener Arne Erlandsen.

Se LSK Live med reaksjoner etter 1-1 mot Rubin Kazan.

Etter pause ble Erling Knudtzon flyttet ut på venstrekanten, og den lynraske 29-åringen skapte flere store muligheter for både Thomas Lehne Olsen og Moses. Men det ble ikke noen flere mål. Uansett: Ut fra sjansestatistikken burde LSK ha vunnet kampen, og det var mye positivt å ta med seg fra de siste 45 minuttene.

- Vi startet dårlig. Vi var tunge i kroppen mange av oss. Men vi kom oss tilbake i kampen. Etter hvert ble det en ok prestasjon. Nå kan Rosenborg bare komme. Vi skal være veldig klare 5. mars, sier Erling Knudtzon.

Stjernespekket næringslivsseminar før LSK-RBK - kjøp billett her!

Gary Martin viste igjen hvilken målfarlig spiller han er. Scoringen mot russerne var hans fjerde i sesongoppkjøringen. Gode tall for en spiss som på langt nær har spilt alt.

- Erling vant ballen, og jeg så keeperen kom ut. Jeg rundet keeperen, men var nesten helt nede ved dødlinja. Det var en god avslutning, sier Martin om scoringen som trillet i mål via stolpen.

- Vi har trent godt her nede. Nå gleder jeg meg til kampen mot Rosenborg og seriestarten, sier engelskmannen.

Se promo for UNICEF Mesterfinalen mot Rosenborg 5. mars:


Annonse fra Eliteserien: