Stjernespekket seminar før Mesterfinalen - kjøp billett og støtt LSK

Vi starter klokka 13.00 med en spennende nyhet. Deretter serveres det foredrag og intervjuer fra en stjernespekket meny. Velkommen til næringslivsseminar og vorspiel til UNICEF Mesterfinalen!

Det hele skjer i Lillestrøm kultursenter mandag 5. mars - og vi tror mange fra både lokalt, regionalt og nasjonalt næringsliv vil sette pris på konseptet «Fotball, børs og katedral» i timene før UNICEF Mesterfinalen mot Rosenborg 5. mars.

Her kan du kjøpe billett!

Det skal ikke bare handle om fotball, men om økonomi, inntekter, ledelse, lidenskap, motivasjon og mentalitet. Hva kjennetegner de som lykkes? Hvordan har Ståle Solbakken klart å generere milliardbeløp til FC København gjennom et imponerende antall deltagelser i Champions League og Europa League?

Sammen med flere andre suksessrike aktører fra både fotballen og forretningslivet kommer den tidligere LSK-spilleren til Lillestrøm mandag 5. mars.

Det gjør også investor Øystein Stray Spetalen. Han har bygd opp en av Norges største formuer - og sammenligner sin filosofi med det å være fotballtrener. Hvorfor tenker han på samme måte som mange fotballtrenere når han setter sammen sitt mannskap? Og hva skjedde egentlig i kulissene den gangen han forsøkte å kjøpe Liverpool?

I timene før møtet mellom norgesmesteren og seriemesteren fra i fjor samles vi i Stjernesalen i Lillestrøm kultursenter fra klokka 13.00. I løpet av fire og en halv time tror vi både du og din bedrift vil bli motivert og inspirert til å angripe hverdagen litt annerledes. Dessuten tror vi du kommer til å få det veldig gøy.

Deretter går turen til Åråsen. Lillestrøm – Rosenborg har avspark klokka 19.00.

Her kan du lese Romerikes Blads omtale av arrangementet!

Her er lagoppstillingen for seminardelen:

Investor og industrileder Øystein Stray Spetalen.

FC København-trener Ståle Solbakken.

Lillestrøm-trener Arne Erlandsen.

Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen.

Mangeårig leder og tidligere trener i Lillestrøm, Ivar Hoff.

Rosenborg-leder og eiendomsinvestor Ivar Koteng.

VGs fotballsynser Bernt Hulsker og VGs sponsorsjef Simen Gjerstad.

Tidligere Adidas-sjef og en av Norges mest populære foredragsholdere, Sigurd Granmark.

Seansen vil bli ledet av Anne Rimmen og kommunikasjonsansvarlig i LSK, Morten Stokstad. Og vi innleder det hele med å presentere en nyhet som vi tror vil sette sine spor de neste månedene...

Billetten koster kr 1.995,- og inkluderer kampbillett og enkel bevertning på kultursenteret. Dersom du ønsker å få tilsendt billetter og faktura, send en e-post til [email protected]

Samtlige aktører stiller opp gratis, og billettinntektene går til Lillestrøm Sportsklubb - slik at vi forhåpentligvis kan ta opp kampen med Rosenborg på banen...

Her kan du lese mer om seminaret!


Annonse fra Eliteserien: