130127709_412566979891047_9044980479979333675_n

Forberedte seg til kampdag hos Apexklinikken

Før den femte kampdagen i eSerien besøkte gutta Apexklinikken. Her fikk spillerne fysisk og psykisk behandling. Det var en strålende fornøyd gjeng som ankom Åråsen etter besøket.

Annonse:

- Et helt fantastisk opplegg som jeg ser frem til å besøke oftere. Etter første time merker jeg at ting ikke er like anspent som det var. Jeg har faktisk bestilt ny time allerede om en uke. Jeg fikk noen oppgaver jeg skal jobbe med til neste gang, forteller en storfornøyd Johan Færaas.

YouTube-stjerna forteller også at dette er helt ypperlig i en travel hverdag - og at han anbefaler dette til alle som generelt spiller. Slik var opplegget hos Apexklinikken:

- Først hadde vi en gruppesamtale for at vi skulle bli bedre kjent med Apex - og motsatt. Deretter ble vi oppdelt i grupper med hver vår terapaut innenfor forskjellige behov man hadde. Noen hadde mer direkte behov for fysisk behandling, mens andre hadde mer behov for å snakke rundt det mentale.

Tirsdag møter LSK Øygarden, Raufoss og Jerv. 17:00 braker sendingene i gang. Vi sender våre kamper på LSK e-sports Twitch-kanal. Målshow - der du får se mål fra alle kamper - sendes på eFotballs TwitchYouTube og Dplay - følg med!

Les også: Apexklinikken ny samarbeidsparner

Oskar Angell-Hansen er også veldig fornøyd med besøket.

- Veldig profesjonelt og fint. De tok oss i mot på en god måte. Fikk fin personlig oppfølging i form av samtaler - og fysiske plager og smerter. Jeg følte meg veldig velkommen der - og de var veldig på å ha oss tilbake. De virket genuint interesserte i det vi driver med, sier O-S-K-I.

Færaas er utrolig opptatt av det mentale - og satt dermed mer pris på en prat.

- Selv satt jeg mer pris på praten. Det å snakke om alt i livet, men også prestasjon innenfor e-sport. Interessant å snakke med noen som har litt mer det psykologiske synet på det. I tillegg fikk vi noen øvelser av anspenning ved nakke, rygg og ribbein.

O-S-K-I tror dette vil være et veldig viktig samarbeid for LSK e-sport.

- Jeg tror dette er veldig avgjørende. Det er ingen hemmlighet. Jeg har vært i gamet nå et par måneder - og kjenner allerede på rygg og på nakke. Så jeg kan se for meg at jo tidligere man tar tak i det, jo bedre blir det. Jeg er helt sikker på at dette vil hjelpe prestasjonene og velvære, sier Oskar før han blir avbrutt av Johan.

- Samsvaret mellom e-sport og mentalt. For oss å møte opp hos vår samarbeidspartner Apexklinikken. Få ha teambuilding, møtes, se hverandre, snakke sammen, for så å reise felles til Åråsen for å spille kamp. Det gjør noe med teambuildinga. At Apex også bidrar til dette er helt strålende.

Annonse fra Eliteserien: