Apexklinikken med på laget

Det tverrfaglige helsesenteret, Apexklinikken - som fra før av er med i LSKs sponsorpool - vil sammen med sin samarbeidsklinikk Myoklinikken også bli å sponse LSKs e-sport-lag. Arve Hembre (t.v) og Jørgen Heen Enger er begge fornøyde over samarbeidet.

Annonse:

Apexklinikken som ligger ved Helsfyr samt Myoklinikken på Torshov i Oslo har en god rekke med spesialister innenfor muskel, ledd og annen helse. Naprapater, fysioterapeuter, osteopater, kiropraktorer, bare for å nevne noe. Disse skal nå bidra til at LSK-spillerne - forhåpentligvis - vil yte det ekstra på den virtuelle gressmatta.

- E-sport er fremadstormende i Norge, men litt lite enda. Vi ønsker å bidra til at det skal bli større - raskere, slik som resten av Norden. I tillegg ønsker vi å rette et større fokus rundt både mental og fysisk helse som er ekstremt viktig hos ungdommer men også voksne som bruker mye tid på tv-spill ved siden av studier og jobb. Redusert søvnkvalitet og mindre fysisk aktivitet kombinert med mange timer foran skjerm og lite variasjon av sittestilling, kan raskt utvikle seg til smerter i både hode, nakke samt påvirke konsentrasjonsevne på studier og jobb i tillegg til psykisk helse, sier Apex sin naprapat, Arve Hembre.

- Viktig å se på helheten, legger han til.

Trener Thilip Thangarasa er strålende fornøyd med samarbeidet.

- Det at vi får prioritert god helse i LSK e-sport ser jeg på som en ekstra styrke. Er utrolig glad for at avtalen gikk i orden. Vil takke Arve og Apex for at vi fikk på plass dette, sier han.

Dette blir fokuset for Apexklinikken for LSK e-sport.

- Vi vil jobbe med prestasjonsfremmende og forebyggende behandling. Gi informasjon om hvor viktig fysisk trening og aktivitet er sammen med god søvnkvalitet og kosthold, i forhold til både det mentale og fysiske. God kondisjon, koordinasjon og styrke er viktig for å prestere, men også  for å unngå vondter i nakke, skuldre, albuer og hender, forteller Hembre.

Selv er Hembre utøver på LSKs pro clubs-lag. Dette betyr gaming for 31-åringen.

- Avkobling, søskenkjærlighet og kompishygge. Det er morsomt å se at det satses på konkurranseaspektet. Man har alle kjent på det å tape en kamp - og følelsen av å vinne, uansett arena.

Vi takker Apexklinikken sammen med Myoklinikken for at de også er med å støtte oss på e-sport-siden.

Annonse fra Eliteserien: