Tap mot Aalesund

Aalesund - Lillestrøm 3-1

Hjemmelaget vant fortjent i kveldens kamp på Color Line Stadion. Til tross for at en sluttspurt i andre omgang ga redusering, kunne Aalesund kontrollere inn 3 poeng.

Kampen startet på verst tenkelige måte, da hjemmelaget tok ledelsen allerede etter 5 minutter. Daniel Gretarsson vant duellen med LSK-forsvaret på en corner, og stanget inn ledermålet.

Etter scoringen ble det en krig på midtbanen. LSK hadde et visst overtak, men slet med å skape sjanser.

Mot slutten av omgangen fikk Michal Skoda en kjempemulighet. Et innegg langs bakken finner Skoda på 8 meter. Han får stå alene og skyte, men blåser ballen over.

Igjen kontrer hjemmelaget. En perfekt pasning bak LSK-forsvaret finner foten til Lars Veldwijk. Han tar med seg ballen rundt Origi og setter inn 2-0.

Scoringen er det siste som skjer før dommeren blåser av første omgang.

Arne Erlandsen gjør to bytter i pausen: Frode Kippe og Bajram Ajeti kommer inn for Chigozie Udoju og Aleksander Melgalvis.

Andre omgang startet som den første: Aalesund går i angrep og scorer. Denne gangen er det Mostafa Abdellaoue som kommer igjennom bak LSK-forsvaret.

Noen minutter senere får Skoda igjen en kjempesjanse. Erling Knudtzon slår en perfekt pasning fra kanten. Skoda skal styre ballen inn, men i stedet går den utenfor.

Igjen kommer hjemmelaget tilbake med en kontring, men denne gangen redder Origi skuddet fra Abdellaoue.

Utover i omgangen tar LSK over styringen av kampen og presser hjemmelaget bakover. Aalesund svarer med kontringer.

Midtveis i omgangen lykkes det endelig. Erling Knudtzon kommer på kanten. Slår et hardt innlegg foran mål. Tomas Malec er akkurat der han skal være, og styrer inn reduseringen. Men 3-1 er det igjen litt spenning i kampen.

Etter scoringen er det LSK som styrer kampen. Mathew får en bra mulighet da han får skyte fra 18 meter. Keeper må ut i full strekk for å redde skuddet.

Mot slutten av omgangen gjør Arne Erlandsen sitt siste bytte. Erik Brenden kommer inn for Erling Knudtzon.

Brenden er nær scoring da Malec header en ball som Ajeti forlenger inn i bakrom. Brenden er på vei igjennom, men keeper kommer ut og blokkerer.

Dommeren blåser av kampen. Det ender med seier 3-1 til Aalesund.