Seier i Sandefjord

Sandefjord - Lillestrøm 1-3

Årets siste seriekamp ble god underholdning, og endte med at vi kunne juble for tre poeng. Aleksander Melgalvis var tilbake i startoppstillingen etter sykdom, og takket for tilliten med å banke inn 1-0. Moses spilte sin første kamp fra start, og også han var nær scoring et par ganger..

Den første halvtimen var det hjemmelaget som hadde mest ball. De trillet og trillet, men kom ikke gjennom et kompakt LSK-forsvar. Nærmest var Kastrati, som et par ganger kastet seg frem på fine innlegg, men Marius Amundsen var det han skulle og hindret scoring.

Etter 24 minutter var Erling Knudtzon regissør for det første målet. Han jobbet seg ned til linja og slo inn til Aleksander Melgalvis. Sistnevnte sendte ballen via en Sandefjord-spiller og inn i det lengste hjørnet. Vi ledet 1-0.

Noen minutter senere ble Sandefjord-keeperen liggende etter et utspark. Han ble til slutt fraktet ut på båre med noe som sannsynligvis var et brudd i leggbenet.

Hjemmelaget presset på for en utligning, men slet med å komme gjennom et kompakt LSK-forsvar. De få gangene de lykkes, var avslutningene for dårlige.

I motsatt ende produserte vi flere kontringer med samme resultat.

Et par minutter før slutt lykkes hjemmelaget etter et raskt frispark. Ballen ble slått mot bakre stolpe. Der var Sandefjords Bindia, som slo ballen tilbake foran mål. På motsatt side kunne Morer banke inn utligningen bak Origi.

Før et jublende hjemmepublikum hadde satt seg igjen gikk vi rett i angrep. Igjen var det Erling Knudtzon som gikk til dødlinja og slo inn i boksen. Denne gangen fant han Fredrik Krogstad, som skudde inn 2-1 i det lengste hjørnet.

Det skjedde ikke mer før dommeren blåste av omgangen.

I andre omgang tok vi over styringen. Det resulterte i flere gode muligheter. Både Knudtzon, Udo, Mathew og Moses kunne ha kommet på scoringslisten, men ingen av avslutningene gikk inn.

Simen Kind Mikalsen kom etterhvert inn for Aleksander Melgalvis, og Marco Tagbajumi for Udo.

Mot slutten av kampen ble Erling Knudtzon erstattet av Stefan Antonijevic, og omgangen så ut til å ende målløs. Fredrik Krogstad ville det imidlertid annerledes. Simen Rafn kom seg rundt på venstre kant. Da han ble felt trillet ballen inn til Krogstad, som hadde all verdens tid til å sette inn 3-1 i det nærmeste hjørnet.

Det ble tid til enda en stor sjanse før dommeren blåste av kampen. Moses kom alene mot mål. Han kunne ha trillet ballen inn til Krogstad, men valgte i stedet å avslutte selv. Keeper fikk en hånd på ballen og avverget.

Da dommeren blåste av kampen, stod det 1-3, og vi avsluttet seriesesongen med 3 poeng.