Prøvespilte for LSK - ble sponsor

Før 1981-sesongen prøvespilte Frank Klevengen for Lillestrøm. Det ble et kortvarig opphold, men han har virkelig tatt det igjen i ettertid - og går løs på sin 16. sesong som LSK-sponsor.

Annonse:

Klevengen er daglig leder i Kleva AS - som driver med renhold og flytting - og er blant de støttespillerne som har lengst fartstid i sponsorpoolen.

- Jeg har vært med i 16 år, så du kan si at jeg har vært ganske trofast. Jeg har overlevd mange trenere, sier Frank Klevengen med et smil.

Nå er han enig med LSK om et nytt år som samarbeidspartner, men det var som håpefull spiller han fikk sitt første møte med Åråsen. Sammen med Stein Eilertsen reiste han fra Lunner på Hadeland til Lillestrøm for å prøvespille for trener Kjell Schou-Andreassen før 1981-sesongen.

- Det ble med én treningskamp - og ut. Så jeg gikk tilbake til Lunner. Der kunne jeg herje litt. Men jeg tok med meg Stein Eilertsen. Han ble igjen, forteller Klevengen.

Eilertsen gjorde sine saker bra og ble til og med toppscorer for Lillestrøm i serien i 1981. Dessuten ble han cupmester samme år.

Klevengen føler han har fått mye igjen for årene i Lillestrøms sponsorpool. Til daglig har selskapet hans blant annet ansvaret for renholdet i LSK-Hallen.

- Jeg er veldig fornøyd. Det har gitt meg veldig mye å være med i en sponsorpool som fungerer veldig bra. Og du kommer tett inn på spillerne. Jeg er jo fotballidiot, det er derfor jeg er med på dette, sier han.

- Frank har vært trofast med i mange, mange år. Vi er veldig glade for å ha fått forlenget avtalen med Kleva AS, sier daglig leder i LSK, Robert Lauritsen.

Selv om sesongen har startet litt dårlig, har han god tro på at Arne Erlandsens lag kommer høyere i Eliteserien i år enn i fjor.

- Jeg håper og tror Arne klarer å få med seg gutta slik at vi i hvert fall kommer oss forbi Vålerenga på tabellen. Og det kan bli kjempeartig med spill i Europa. Lillestrøm er klubben i mitt hjerte, sier Klevengen.

Ønsker du å bli med på laget i Lillestrøms sponsorpool? Send en mail til [email protected]

Annonse fra Eliteserien: