Populært besøk hos Rømskog/Setskog

Erik Brenden, Frode Kippe og Marius Amundsen tok turen nesten helt til svenskegrensa - lengst øst på Romerike - og trente unge fotballspillere i Rømskog/Setskog.

Annonse:

I Setskog bor det rundt 800 innbyggere. I nabokommunen Rømskog er innbyggertallet i underkant av 700. De to småstedene - som inntil videre ligger i henholdsvis Akershus og Østfold - har gått sammen og etablert en felles fotballklubb.

Og i forbindelse med hjemmemøtet mot Strømsgodset mandag 2. juli (avspark klokka 18.00) er nettopp Rømskog/Setskog æresgjest på Åråsen. Både barn og foreldre gleder seg stort til den kampen, og det var stor stas da G16-trener Robin Ødegaard, Frode Kippe, Marius Amundsen og Erik Brenden dukket opp som fotballtrenere på Setskog stadion i går.

Les også: Bli med på kombinert VM- og Eliteserie-kveld på Åråsen

Mange av de unge spillerne er, naturlig nok, LSK-supportere - og sugde til seg alt av tips og veiledning fra Kippe og lagkameratene. Det hele ble avsluttet med en internkamp der barna møtte LSK-spillerne. Krydret med noen herlige jubelscener da Rømskog/Setskog-spillerne fikk ballen i mål.

- Utrolig morsomt å møte så mange ivrige barn og unge. Det viktigste er at de har det gøy med fotballen, men forhåpentligvis fikk de også litt veiledning som de kan få bruk for. Jeg gleder meg til å se dem igjen på Åråsen mot Strømsgodset, sier Frode Kippe.

Les også: Her får Kippe den unike gaven for 400 seriekamper

Se videoer fra LSKs Rømskog/Setskog-besøk her:




Annonse fra Eliteserien: