- Nå er jeg helt tom

Vålerenga - Lillestrøm 1-0

Annonse:

I motsatt ende sørget oppofrende forsvarsspillere for at Det er vanskelig å beskrive skuffelsen i garderoben etter tapet mot Vålerenga med ord. Etter en litt kjedelig første omgang og en underholdende andre omgang, var det greit med at kampen så ut til å endre uavgjort.

Nesten 5 minutter på overtid ender imidlertid et frispark i bena på Vålerengas innbytter Bård Finne. Han tar et touch og banker ballen i mål fra 15 meter. Vi taper det første derbyet på Intility Arena på verst tenkelige måte.

- Nå er jeg helt tom, sa Thomas Lehne Olsen etter kampen. Det var han ikke alene om, for det er lenge siden skuffelsen har vært så stor i LSK-garderoben.

Den første omgangen var ganske typisk for oppgjørene mellom Lillestrøm og Vålerenga: To hardtkjempende lag i tøffe dueller, men relativt få store sjanser. Begge lag hadde et par skudd på mål uten å få uttelling, og Frode Kippe hadde en heading på må etter corner.

Da dommeren blåste av den første omgangen stod det fortsatt 0-0.

Prestasjonene i første omgang var kanskje påvirket av været. Termometeret viste 31 grader i skyggen gjennom hele kampen. - Det var helt j...lig varmt i solen, svarte Lehne Olsen på spørsmål om hvordan det var å spille i varmen.

I pausen ba Arne Erlandsen spillerne om å være enda mer direkte i det offensive spillet, og det ga resultater. De siste 45 minuttene var mye mer underholdende enn de første.

Frode Kippe skjøt like utenfor etter en corner. Mathew fyrte av fra 20 meter, og Kind Mikalsen var nær ved å nå returen fra keeper. Kippe vant hodedueller på cornere, men ballen ville ikke i mål.

I motsatt ende sørget oppofrende forsvarsspillere for at hjemmelagets sjanser ikke ga uttelling.

Det ble lagt til 5 minutter, og de minuttene var mer dramatiske enn de 90 første hadde vært til sammen. Etter 92 minutter fikk hjemmelaget frispark like utenfor 16-meteren. Bård Finne slo ballen over muren og i krysstangen.

Like etter fikk Ifeanyi Mathew ballen på midtbanen. Han dro seg forbi to Vålerengaspillere og gikk mot mål. Charles kom alene fra høyre og ropte på ballen, men Mathew skjøt utenfor.

- Jeg så ikke at Charles kom, forklarte Mathew etterpå.

I stedet fikk hjemmelaget overta. Et langt oppspill endte hos Finne, som avgjorde kampen med sin fulltreffer fra 15 meter.

Kanari-fansen bidro til å skape en magisk stemning på Intility Arena. At under 2.000 gule og svarte kan skape mer liv enn over 10.000 hjemmesupportere er rett og slett imponerende. Takk til alle som støttet oss!

bortekampsponsor_01_180516
Annonse fra Eliteserien: