LSK.no i ny drakt

Endelig er vår nye hjemmeside klar. Mobiltilpasset, enklere og med fokus på det viktigste: kampene og klubben.

Annonse:

Det er ingen hemmelighet at den gamle hjemmesiden var moden for en oppgradering. Med et gammeldags og rotete design, alt for mye gammel informasjon og en hjemmesnekret løsning for mobil, var hjemmesiden en kanal færre og færre brukte. (Faktisk så nådde LSK på Snapchat flere enn hjemmesiden etterhvert.)

Derfor er det en stor glede å kunne presentere den nye hjemmesiden. Laget for mobil, med mindre (men oppdatert) informasjon og med fokus på det som er viktig for klubb, medlemmer og supportere.

Alle klubbene i Eliteserien og OBOS-ligaen skal etterhvert over på den nye plattformen, men LSK var (sammen med Sarpsborg 08, Vålerenga og Eliteserien) først ute med lanseringen.

"Med den nye websiden kan vi ha fokus på det som er viktig" sier daglig leder Robert Lauritsen. "I sesong vil det være kampene som står i sentrum. Nå er det salg av sesongkort, og etter nyttår vil det være sesongoppkjøringen. Det blir enklere å finne frem til informasjonen, og informasjonen vil være oppdatert."

Bilder og video er sentralt i den nye løsningen. Det blir større og bedre bilder, og video av høyere kvalitet. Teksten vil være tilpasset mobil og den samme informasjonen vil være tilgjengelig på alle plattformer.

I sesong vil kampene stå i sentrum. En egen kampmodul vil ligge øverst på siden. Før kamp vil den inneholde sakene som bygger opp til kamp, under kamp vil det være resultatservice og etter kamp kommer sammendrag og intervjuer. 

For oss som jobber med websiden vil hverdagen bli mye enklere. En helt ny teknisk plattform gjør det mye enklere å vedlike holde struktur og innhold på siden. Der vi tidligere ofte måtte vente i timevis fra innhold ble lastet opp til det ble publisert, oppdateres innhold nå umiddelbart.

"Den nye hjemmesiden er som en helt ny verden. Enkelt, oversiktlig, mobiltilpasset og mye enklere å jobbe med. Nå blir hjemmesiden en viktig kanal igjen" forteller mediesjef Ståle Lindblad.

Den tekniske plattformen er basert på norsk teknologi fra Enonic og Qbrick. Netlife Research har vært hovedpartner, med teknisk støtte fra Seeds Consulting.

En mer detaljert beskrivelse av den nye plattformen finner du på Eliteserien.no.

PS! Vi holder på å flytte over og oppdatere informasjonen på siden, og leverandørene jobber fortsatt med å luke ut småfeil. Finner du noe som er feil eller savner noe, så send gjerne en melding til [email protected].

 

Annonse fra Eliteserien: