Karadas fikk sove på Kippesuiten etter tungvektskampen

(Lillestrøm - Brann 1-1) De har kriget, kjempet og sloss i Eliteserien siden 1990-tallet. Men en heftigere brytekamp enn mandagens har ikke Frode Kippe og Azar Karadas vært med på. Etterpå ble Karadas belønnet med en natt i Kippesuiten.

Annonse:

Frode Kippe (40) debuterte for LSK i 1997, Azar Karadas (36) spilte sin første Brann-kamp i 1999. På stillingen 1-1 barket de to kjempene sammen i en voldsom brytekamp. Det tok en stund før de ga seg, men det ble aldri utdelt noen slag eller ufine grep.

Begge fikk gult kort av dommer Tommy Skjerven. Etter kampen var de to veteranene gode venner.

- Det var en brytekamp - ingen boksekamp. Det ble vel uavgjort, sier Frode Kippe med et smil.

- Det ble 1-1, akkurat som i kampen. Vi må kjenne at vi lever litt, vi gamlingene, melder Azar Karadas.

- Jeg må få skryte litt av Frode. Han er en fantastisk person. Og vi er gode venner, tillegger Brann-veteranen.

- Det kokte greit hos oss begge, men vi har begge rutine nok til ikke å slå, sier Kippe.

Lillestrøm var klart best i første omgang, og det var fullt fortjent da Ifeanyi Mathew banket inn 1-0 etter 35 minutter. Hjemmelaget hadde flere muligheter til å doble ledelsen, men marginene var ikke helt med et friskt og hardtkjempende LSK.

Etter 83 minutter utlignet Brann på et kontroversielt mål. Gilbert Koomson handset tydelig i forkant av angrepet som endte med at Marengo lobbet inn 1-1.

- Jeg synes vi hadde fortjent å vinne denne kampen. Men vi viste oss fra en bra side mot Norges beste lag. Nå ser vi fram til lørdagens møte med Vålerenga, sier Frode Kippe.

Sammen med Scandic Lillestrøm ga vi Azar Karadas en gave for hederlig innsats i brytekampen mot Friode Kippe: En natt i Kippesuiten. Se video her:


Annonse fra Eliteserien: