Genk-fans dro til Åråsen etter Sarpsborg-tapet

Dagen etter tapet for Sarpsborg reiste fire av de mest ivrige Genk-supporterne til Åråsen for å kjøpe Lillestrøm-effekter!

Annonse:

Først gikk de ut på gressmatta for å ta noen bilder. Så banket de på døra for å kjøpe supporterutstyr.

Les også: Haakenstad: - Brann har alt press på seg

Steve, Jared, Leander og Stephan fra Belgia benyttet seg av anledningen til å besøke klubben som har vært lengst i Norges øverste liga.

- Vi er fotballentusiaster og kjenner godt til Lillestrøm, så vi ønsket å besøke klubben. Dessuten ble Indridi Sigurdsson kjøpt til Genk fra Lillestrøm i sin tid. Ikke det at han er vår største favorittspiller, men han sto for den avgjørende assisten da vi en gang slo Borussia Dortmund i det som er en historisk kamp for Genk, forteller Jared Houben.

De var skuffet over at Sarpsborg vant 3-1 i Europa League-kampen torsdag kveld, men humøret steg - naturlig nok - i takt med antall minutter de fikk på Åråsen.

- Sarpsborg fortjente å vinne. De spilte bra. Men vi er ikke ferdig med Sarpsborg. Vi skal vinne på hjemmebane. Og vi er glade for at Lillestrøm slo Sarpsborg i den norske cupfinalen i fjor, sier de fire Genk-supporterne.

Som faktisk vurderer å reise på den norske cupfinalen søndag 2. desember - hvis Lillestrøm slår Strømsgodset i semifinalen.

- Vi liker ekte og tradisjonsrike klubber som ikke er høye på seg selv. Vi spiller mot Malmö i Sverige torsdagen i forveien. Kanskje vi drar rett på den norske cupfinalen etter den, sier Steve.

Vi krysser fingrene for at vi treffer våre belgiske venner igjen på Ullevaal Stadion første søndagen i desember...

Les også: Se LSK Live med Magnus Knudsen og Fredrik Krogstad

Annonse fra Eliteserien: