_50A7825

Bli VIP du også!

Uansett om du er privatperson eller representerer en bedrift, så har vi et VIP-konsept som dekker dine behov.

Annonse:

LSK tilbyr flere konsepter for å dekke våre gjesters behov i forbindelse med våre hjemmekamper. Her får man muligheten til å oppgradere billettene sine til å inkludere god mat og drikke og det er mulig å kjøpe dette til enkeltkamper for både privatpersoner og bedrifter.

Ønsker du VIP-billett, bestill ved å sende en epost til [email protected] og merk konseptet du ønsker billett til.

Vi har følgende konsepter:

Kippes-Corner
Dette inkluderer, billett og spis så mye pølse og pizza du orker før kamp og 2 stk valgfri alkoholfrie drikker pr person. Utover dette selges det mineralvann og øl, mens kaffe er gratis.

Pris kr 800,- pr kamp + mva

M-Tapas
Dette inkluderer, billett og spis så mye Tapas du orker før kamp og 2 stk valgfri alkoholfrie drikker pr person. Utover dette selges det mineralvann og øl, mens kaffe er gratis.

Pris kr 1000,- pr kamp + mva

Restaurant
Dette inkluderer, billett og servering av dagens rett inkl dessert og 2 stk valgfri alkoholfrie drikker pr person. Utover dette selges det mineralvann og øl, mens kaffe er gratis.

Pris kr 1200,- pr kamp + mva

Losje
Vår losje har plass til 18 personer og ønsker du å leie en slik før kamp, kan denne benyttes før kampen til f.eks møtevirksomhet. Her inkluderer dette billett og servering av dagens rett inkl dessert og 2 stk valgfri alkoholfrie drikker pr person i losjen. Utover dette selges det mineralvann og øl, mens kaffe er gratis.

Pris kr 25000,- pr kamp + mva

Annonse fra Eliteserien: