Kärcher AS

Kärcher er verdens ledende leverandør av rengjøringsteknologi. Vi tilbyr en rekke innovative tjenester og produkter, og leverer blant annet høytrykkspylere, høytrykksvaskere, ultrahøytrykksvaskere, støvsugere, dampvaskere, feiemaskiner, gulvvaskemaskiner, bilvaskesystemer, rengjøringsmidler, tørrisblåsere, drikkevannsrensing, vanndispensere, pumper, vanningssystemer, rådgivning, service og en rekke digitale løsninger.

Om Kärcher AS

Alfred Kärcher SE & Co. KG er et tysk konsern og en verdensomfattende organisasjon med over 14 000 ansatte i 110 selskaper i over 67 land. Kärcher er verdens ledende produsent av rengjøringssystemer, og sortimentet består av over 3000 produkter til bruk i private husholdninger, profesjonell rengjøring, næringsliv, håndverk og industri. Blant våre største produktgrupper er høytrykksvaskere, bilvaskeanlegg, industrielle rengjøringssystemer, gulvvaskemaskiner og feiemaskiner.

Kärcher Norge ble opprettet i 1983, og er et heleid datterselskap av Alfred Kärcher SE & Co KG. Kärcher AS har en ubestridt posisjon som markedsleder i Norge, med en omsetning på ca. 315 mill. kr i 2022. Bedriften har i dag 62 ansatte, og opplever stadig vekst. Vi har hovedkontor på Kalbakken i Oslo, egne Kärcher Center i Oslo, Bergen og Trondheim, forhandlerdrevne Kärcher Center/ Stores i Stavanger, Kristiansand, Tromsø, Drammen og på Karmøy, samt distriktsrepresentasjon, forhandlernettverk og servicepartnere over hele landet.

Se www.kaercher.com/no for mer informasjon.

FAKTA

  • Partner siden: 2023

  • Partnernivå: Sølvpartner

  • Besøkadresse: Stanseveien 31, 0976 Oslo

  • Postadresse: Pb 114 Grorud, 0905 Oslo

  • Webadresse: www.karcher.no

  • Telefon: 24 17 77 00