Coca-Cola European Partners Norge AS

Coca-Cola European Partners Norge er landets største kaffeaktør på det norske bedriftsmarkedet med merkevaren Chaqwa.

Om Coca-Cola European Partners Norge AS

Coca-Cola European Partners Norge er landets største kaffeaktør på det norske bedriftsmarkedet med merkevaren Chaqwa.

Trenger du kaffe og/eller kaffemaskin kan du kontakte oss! Da støtter du samtidig LSK med Kr. 20 pr.kg. kaffe du kjøper. Vi har et sort utvalg av kaffemaskiner som vi leier ut. Vi har filtermalt kaffe og ferske bønner, enten medium eller mørkt brent. Vi har også frysetørret kaffe for de som ønsker dette. Kakao og te m.m.

Coca-Cola European Partners Norge er leverandør av skreddersydde drikkeløsninger for din bedrift, foruten Premium kaffe "Chaqwa" leverer vi også iskalde drikker til din arbeidsplass slik at dere slipper å kaste bort verdifull tid på å gå til butikken i arbeidstiden. Vi leverer blant annet: Coca-Cola, Coca-Cola Zero Sugar, Fanta, Sprite, Bonaqua med og uten kullsyre, Nestea iste, Powerade sportsdrikk, Burn energi og Monster energi

Coca-Cola European Partners Norge AS (CCEPN) har hatt ansvaret for produksjon, salg og distribusjon av Coca-Cola produkter i Norge siden 1977 og er idag landets største leverandør av alkoholfrie drikkevarer. Produktene er blant verdens mest kjente merkevarer, og et naturlig valg for kunder og forbrukere innen segmenter som dagligvare, kiosk, bensin, service og servering. I tillegg er vi landet største leverandør av drikkevareautomater. Vi leverer også varme og kalde drikkeløsninger til kontor og restaurantmarkedet. Vi har kostnadseffektive og fleksible løsninger for alle typer areidsplasser, og kan raskt og enkelt løse inn din bedrifts behov for kalde og varme drikker til kunder og ansatte.

FAKTA

  • Partner siden: 2000

  • Partnernivå: Gullpartner

  • Bransje: Mineralvann og drikkevarer

  • Besøkadresse: Robsrudskogen 5, 1471 Lørenskog

  • Postadresse: Postboks 463, 1471 Lørenskog

  • Webadresse: https://www.coca-cola.no/

  • Telefon: 67 92 40 00